Eddig titkolta, most végre kiderült, ki az X-Factor sztárjának kedvese

Simon Cowell szerelem tehetségkutató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu kiderítette, ki lehet Simon Cowell legújabb kedvese. A hölgy nem is akárki!

Simon Cowell finoman szólva is olyan gyakran váltogatja a barátnőit, mint más a zoknijait. Legújabb hódítása nem más, mint a Forma-1-es pilóta, Jenson Button egykori menyasszonya, Louise Griffiths. A pár öt évig járt együtt, végül az esküvő előtt három hónappal szakítottak. Simon bizonyára nagyon csábító lehet a fiatal hölgy számára, hiszen a tehetségkutatói révén rengeteg pénze van és a neve világszerte ismert - mit számít az a közel húsz év korkülönbség.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Ő és Simon egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Még csak a kapcsolatuk elején járnak, de vitathatatlanul erős a kémia közöttük" - vallotta nemrég Simon egyik barátja.

Pornó nőknek: Erika Lust, a szex nagyasszonya (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121018-szex-szexualitas-parkapcsolat-porno-noknek.htmlLegyél a pasid úrnője! - forró szextipp éjszakára (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121018-szex-szerelem-parkapcsolat-hazi-szexrabszolgasag-forro-szextipp-ejszakara.htmlÚjra együtt a sztárpár - Közösen ünnepelt Katy Perry és John Mayerhttp://www.life.hu/szeress/20121017-ujra-egyutt-a-sztarpar-kozosen-unneplet-katy-perry-es-john.htmlEzért imádják a férfiak a szerepjátékot az ágyban - éjszakai pasivéleményhttp://www.life.hu/szeress/szex/20121017-ezert-imadjak-a-ferfiak-a-szerepjatekot-az-agyban-ejszakai.htmlKikötözés a hálószobában - forró szextipp éjszakára (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121016-szex-szerelem-parkapcsolat-kikotozes-a-haloszobaban-forro-szextipp-ejszakara.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.