Ashley Greene Alkonyat szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ashley Greene színésznő újra szingli lett.

Tíz hónap után külön utakon folytatja tovább az Alkonyat-filmek szépsége, Ashley Greene és kedvese, a Broadway-színész Reeve Carney. "Mindketten jól vannak, az ok pedig természetesen az volt, hogy nem tudták összeegyeztetni a munkáikat" - vallotta egy bennfentes.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

,,Ashley tudja, hogy ez az időszak most nagyon fontos a karrierje szempontjából. Nem kizárt, hogy később újra összejönnek, de most dolgozni akarnak mindketten" - tette hozzá a bennfentes. Green kisasszony egyébként korábban sem volt sokáig magányos: járt már Joe Jonasszal és a Kings of Leon gitárosával, Jared Followill-lel.

A legkínosabb próbálkozások egy kapcsolat megmentéséérthttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20121023-szerelem-parkapcsolat-a-legkinosabb-noi-probalkozasok-ezeket-ne-mondd.htmlElhízás, hajhullás, szexuális zavarok? - Így harmonizáld a szexcsakrádat!http://www.life.hu/szeress/szex/20121019-szerelem-parkapcsolat-te-hasznalod-a-szexcsakradat.htmlGyönyörszerzés a kádban - forró szextipp éjszakára (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121019-szex-szerelem-parkapcsolat-erotika-a-furdoszobaban-18.htmlRómában ünnepelt szerelmével Kim Kardashianhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20121019-romaban-unnnepelte-szuletesnapjat-szerelmevel-kanya-west-kim-kardashian.htmlPuki az ágyban és egyéb vágyölő férfibakik - éjszakai pasivélemény (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121019-puki-az-agyban-es-egyeb-vagyolo-ferfibakik-ejszakai-pasivelemeny.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.