párkapcsolat szex LifeNight szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha eddig előítélettel méregetted a prostikat, és eszedbe se jutott végiggondolni, vajon miért olyan vonzó a pasik számára az a világ, talán itt az ideje, hogy előítéletektől mentesen viszonyulj a kérdéshez, és a saját hálószobádba is becsempéssz néhány olyan elemet, amivel a fizetős lányok leveszik a férfiakat a lábukról.

Nem kell, hogy a valóságban eladd magad, eszünkbe se jut ilyenre biztatni, de a saját párkapcsolatodban egyetlen (vagy több este) erejéig izgalmas szerepjátékként bátran eljátszhatod egy céda csábító szerepét.

Tanulmányozd alaposan, hogyan öltözködnek, milyen kiegészítőket viselnek azok a lányok, akik pénzért árulják a szerelmet, de az is elég lehet, ha nosztalgiázol egy kicsit Julia Robertsszel és hagyod, hogy magával ragadjon a "Micsoda nő" hangulata, hiszen abból is sokat tanulhatsz, már ami a prosti külsőt illeti.

Thinkstock
Thinkstock

Túrd fel a gardróbod, szerezz be néhány szuperminit, köldökvillantós trikót és egy annyira dögös tűsarkút, amiben a józan eszedre hallgatva ki nem lépnél az utcára. Otthon azonban a tűsaroké és a miniszoknyáé legyen a főszerep. Ha nem akarsz sok pénzt áldozni a "jelmezre", akkor akár megunt farmerodat is szexire szabhatod, és szinte biztos, hogy találsz a fiókban meghökkentően feltűnő bizsut, hatalmas gyöngyökből fűzött nyakláncot, csörgő karperecet, valamint vadítóan vörös rúzst is. Nem baj, ha egy kicsit karikatúrának tűnik a dolog, a lényeg, hogy a pasid olyat kapjon, olyan látvánnyal szembesüljön, amilyennel a saját életterében (remélhetőleg) még soha.

A biztos hatás kedvéért rávezetheted kedvesed a játékra, nyugodtan írj neki egy SMS-t, amiben felhívod a figyelmét, hogy aznap este terveid vannak vele, valamint számítson rá, hogy nem egészen az a lány várja otthon, akire számít. Küldhetsz magadról olyan fotókat is, amin egy-egy csábító részletet villantasz fel: a falatnyi neccharisnyába bújtatott lábadról, a feneked szoknyából kivillanó ívéről, esetleg a szexire rúzsozott ajkadról.

Amennyiben vevő a játékra a kedves, akkor lehet merészen vállalni a figurát, és a szex is alakulhat úgy, ahogy az a valóságban történne: vagyis lehet a szex szokatlanul vad, kéjre fókuszáló és csókmentes. Nagy valószínűséggel megéri a befektetett energiát a dolog, hiszen a párod olyan oldaladról ismerhet meg, amit talán remélni sem mert, hogy létezik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.