sztárpár Taylor Swift Conor Kennedy énekesnő szakítás botrány sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pletykák szerint a 22 éves énekesnő, Taylor Swift legújabb, Red című albumának népszerűsítési munkálatai miatt döntött úgy, hogy szakít kedvesével, Conor Kennedyvel. Taylor március 13-án valóban 29 állomásos turnéra indul, a rossznyelvek szerint azonban nem karrierje állt a kapcsolat útjában.

"Azért lett Red az új albumom címe, mert a szerelmi hullámvölgyeket szimbolizálja. Viharos, hangos és őrült kalandok, szerelem és veszteség. Visszatekintve az egész vörös" - nyilatkozta a napokban Taylor Swift a People magazinnak.

AFP
AFP

Nem meglepő, hogy a fiatal sztár viharos szerelmi élete hatással volt nemrég megjelent albumára, legutóbb például februárban dobták. A nyár folyamán aztán beleszeretett a Kennedy család egyik ifjú tagjába, Conor Kennedybe, akinek szigorú kollégiumi neveltetésébe és tanulmányi előmenetelébe nem igazán illett bele a countryénekesnővel való románc.

A US Weekly informátora korábban megerősítette a szakítás tényét, a valódi okot azonban azóta is homály fedi. Vannak, akik azt állítják, Taylor csak a Kennedy családhoz akart közelebb kerülni, más információk szerint a fiú unokatestvére és a lány expasija, Patrick áll a háttérben, de arról is hallani, hogy míg Taylor eljegyzésre, Conor csupán egy laza kapcsolatra vágyott.

A 22 éves sztárnak mindenesetre továbbra sincs szerencséje a szerelemben, és ez köszön vissza Red című albumának dalaiból is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.