párkapcsolat szex LifeNight szexualitás szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kor előrahaladtával magabiztosabb vagy szex közben, és pontosan tudod, hogy mire van szükséged az ágyban. Most férfiakat kérdeztünk arról, hogy valóban jobb-e egy idősebb nővel ágyba bújni, vagy épp ellenkezőleg: a kor egyáltalán nem számít.

Fiatalabb korban a nők még tele vannak gátlásokkal úgy a testüket illetően, mint abban, hogy milyen teljesítményt nyújtanak az ágyban. Ahogy telik az idő, és egyre több tapasztalatot szerzünk, úgy vagyunk egyre rugalmasabbak, és igen, kívánatosabbak is. Arról, hogy egy idősebb nővel jobb-e a szex, megoszlanak a vélemények. Most két pasi mondja el, mit gondol.

Thinkstock
Thinkstock

Tippünk: 8 ok, amiért évről évre jobb lesz a szex



Róbert, közgazdász (25)

"Én az idősebb nőket szeretem! Egy 30-as, 40-es csaj már teljesen más kategória, mint egy velem egyidős lány! Nem hisztizik, nem elégedetlenkedik, nem szégyenlősködik, nem kell neki bizonygatni, hogy mennyire jó vele a szex, pontosan tudja magától is, milyen jó az ágyban. Ráadásul szeretkezés közben nemcsak fekszik, és várja, hogy produkáljam magam, hanem ő is kiveszi a részét az ágytornából!"

Ákos, informatikus (38)

"Szerintem nem a kortól függ a szex élvezete! Volt már huszonéves barátnőm, aki igazi vadmacska volt az ágyban, eszméletlen élvezetekkel ajándékozott meg. És volt már olyan párom is, aki harmincon felül volt, de az ágyban unalmas és kiszámítható volt, és soha nem volt kedve semmilyen izgalmas kísérletezésre. Szóval, a kornak semmi köze a libidóhoz, inkább az egyéniségtől függ!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.