párkapcsolat szex férfi LifeNight szexualitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nők hajlamosak arra, hogy szex közben olyan mondatokkal sokkolják a férfit, amitől az garantáltan elveszíti a szexuális érdeklődését a nő iránt. A Life.hu most ezeket a meggondolatlan elszólásokat gyűjtötte össze.

"Kicsi a mellem", "Széles a csípőm", "Csináljunk gyereket", "A volt pasim ezt finomabban csinálta" - csak néhány mondat azok közül, amelyekkel a nők biztos, hogy kiverik a biztosítékot a pasiknál. A szexuális együttlét elmélyítheti két ember között a kapcsolatot, de csak abban az esetben, ha odafigyelsz arra, hogy hogyan kommunikálsz az ágyban. Pasikat kértünk meg arra, mondják el a véleményüket a témában.

Tippünk: Pasigyilkos mondatok szex közben



Huba, zenész (27)

"Lassan 1 éve vagyunk együtt a barátnőmmel, és eleinte még tetszett, hogy szerény és visszahúzódó, de mostanra teljesen idegesítővé vált, hogy örökké azt hajtogatja, mennyire kövér és milyen kicsik a mellei. A mai napig nem szereti, ha szex közben akár egy kis lámpa is ég a szobában, és nem hajlandó világosban levetkőzni előttem. Hiába mondtam el neki vagy százszor, hogy gyönyörűnek látom, és tényleg imádom minden porcikáját, a pólóját még szex közben se veti le. Nem értem, miért ilyen gátlásos, és fogalmam sincs, hogyan tudnék neki segíteni ebben. Én szeretem az ágyban a vadabb és merészebb dolgokat, de most lelkileg teljesen a padlón vagyok, mert ezt leszámítva minden tökéletes a kapcsolatunkban."

Thinkstock
Thinkstock

Kristóf, programozó (32)

"Nekem egy másfél éves kapcsolatom ment rá arra, hogy az illető hölgy az ágyban is irányítani akart. Szeretem, ha egy nő határozott az élet bizonyos területein, de kifejezetten idegesítő volt számomra, amikor úgy parancsolgatott orális szex közben, mint egy rendőr. Folyamatosan úgy éreztem, hogy a maximumon kell pörögnöm mellette, mert ellenkező esetben gúny tárgyává válok, és nem vagyok számára elég férfias. Egy nő az ágyban is maradjon nő, legyen vadmacska, de figyeljen arra, hogy a pasinál maradjon az irányítás."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.