Akik imádják a vad szexet - Hírességek az ágyban

Kate Moss Miley Cyrus a nap cikke Helen Mirren híresség színésznő Jane Fonda szex Jessica Simpson szexualitás Rihanna sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vannak olyan celebek, akikről köztudott, hogy kicsapongó életet élnek, és szexuális étvágyuk szinte kielégíthetetlen, és akadnak köztük olyanok is, akik szinte már betegesen kalandvágyók, és exhibicionista viselkedésük tönkreteszi minden párkapcsolatukat. Mi most arra voltunk kíváncsiak, hogy kik azok a híres nők, akik cseppet sem szégyenlősek, ha szexről van szó, és hedonista módon falják az élvezeteket.

1. Jane Fonda - 74 évesen is féktelen szexuális életet él

A veterán színésznő és fitneszguru - aki már háromszor ment férjhez - soha nem volt szégyenlős, ha a testéről volt szó. Szexuális élete egyáltalán nem mondható visszafogottnak, és fiatalabb éveire talán a promiszkuitás lenne a legjobb szó. Jane Fonda azt mondta egyszer franciatanárának, hogy annyi férfival feküdt le, hogy meg sem tudná számolni őket. A filmcsillag egész életében gyűlölte a tabukat, és akkor sem tett kivételt, amikor mostani párkapcsolatáról vallott egy magazinnak. A 74 évesen is bombázó filmszínésznő elmondta, hogy hiába volt régen tucatnyi szeretője, soha nem volt ennyire kielégítő a szexuális élete, mint jelenlegi partnerével, a zenei producer Richard Perryvel. Amikor szeretkezik a párjával, úgy érzi magát, mint 30 évvel ezelőtt. A fitneszkirálynő szerint a szex minden életkorban normális és egészséges dolog, és reméli, hogy a társadalom végre eljut arra a pontra, ahol a 60 év feletti szex már nem tabu.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

2. Kate Moss - "Egész élete egy repülés"

Kábítószerüzemanyagú orgiák, töménytelen mennyiségű vodka, féktelen gruppenpartik és perverz szexvideók: a híres szupermodell az anyukák szemében valószínűleg a negatív példakép, és Kate Moss alighanem az egyik leggátlástalanabb híresség, akinek az ágyában férfiak és nők egyaránt megfordultak. A brit szépségről köztudott, hogy elég nyitott szexuális téren, ám közeli ismerősei szerint a kokaintól még botrányosabbá válik a viselkedése, és valóságos vadállattá változik. Egykori személyi asszisztense azt állította róla, hogy egy divatbemutató után Moss erőszakkal akarta elcsábítani egy szállodai szobában, azonnal letépte róla a ruháját, csókolgatni kezdte, és megfogta a mellét. Az amerikai rocksztár, Courtney Love a közelmúltban kikotyogta, hogy több mint egy évtizeddel ezelőtt egyéjszakás liezonja volt Kate Mosszal, ám a droghercegnő Jude Law exnejével, Sadie Frosttal is évek óta megosztja az ágyát. Minden botránya és sztárallűrje ellenére a 38 éves topmodellt még ma is szívesen foglalkoztatják, aki platinaszőkén tündököl a Vanity Fair decemberi címlapján, az alábbi felirattal: "Szex, drogok és Johnny Depp!"

Forrás: AFP
Forrás: AFP

3. Jessica Simpson - aki mindig készen áll a bevetésre

A 32 esztendős popdíva állítólag addig őrizte meg szüzességét, amíg férjhez ment az énekes Nick Lachey-hez, aztán gyorsan behozták az elvesztegetett időt, mert szexvideójuk hamarosan felbukkant a világhálón. Volt barátja - a nagy szívtipró hírében álló John Mayer - 2 évvel ezelőtt mindent kifecsegett Jessicáról az amerikai Playboyban, akit a hálószobában nemes egyszerűséggel egy kábítószerhez hasonlított, ami csak addig jó, amíg nem használják túl sokáig. Az énekesnő egyáltalán nem titkolja, hogy mindig készen áll a szexre, és többször is elmondta, hogy a terhesség még jobban felkorbácsolta a libidóját. Ebben az időben szexuális étvágya szinte csillapíthatatlan volt, naponta minimum kétszer szeretkezett, és élete leghosszabb orgazmusait élte át a férjével. A szőke énekesnő híres arról is, hogy mindig felrúgja a szabályokat. Így cseppet sem törődött orvosa tanácsával, miszerint szülés után legalább hat hétig tartózkodjon a szextől, és azzal érvelt, hogy Eric a legszexisebb férfi a világon, akinek képtelenség ellenállni.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

4. Rihanna - ő az, aki azt tesz, amit csak akar

A barbadosi származású popszenzációnak több mint 60 millió virtuális rajongója van, amivel jelenleg ő a showbiznisz első számú uralkodónője. A mindössze 24 éves énekesnő magánélete mindenki előtt nyitott könyv, és dalai többnyire a testiségről szólnak, bár Rihanna saját bevallása szerint régebben nem volt ennyire lázadó szerelmi téren. Egyik alkalommal az egzotikus szépségű sztár talán túl sok koktélt ivott, mert egy magazinnak kendőzetlen őszinteséggel beszélt szexuális szokásairól. A botrányhősnő elárulta, hogy világéletében vonzódott a sötét oldalhoz és a rosszfiúkhoz, imádja a szado-mazót, és mivel munkája során rengeteg fontos döntést hoz, nagyon izgatónak tartja, ha néha egy izmos férfi akaratának engedelmeskedhet a hálószobában. Rihanna szereti a szexben is a spontán dolgokat, szívesen fotózza magát meztelenül, de "romantikus" oldalát is megmutatta, amikor arról mesélt egy interjúban, hogy a mai napig élete szerelmének tartja expasiját, aki 3 évvel ezelőtt súlyosan bántalmazta őt. Már csak az a kérdés, hogy a gyönyörű r'n'b díva szexuális téren valóban ennyire merész és polgárpukkasztó, vagy a körülötte lévő felhajtás pusztán ügyes marketingfogás...

facebook.com/rihanna
facebook.com/rihanna

5. Miley Cyrus - "A szexuális életem forróbb, mint a szürke ötven árnyalata"

A 20 éves amerikai énekesnő végérvényesen kilépett a Disney-sztár szerepéből, de a jelek szerint teljesen átesett a ló túlsó oldalára. Előbb bulizni és inni kezdett, majd füvezős és lányokkal csókolózós fotók jelentek meg róla az interneten, legutóbb pedig azzal sokkolta rajongóit, hogy váratlanul levágatta gyönyörű hosszú haját. Annak ellenére, hogy a közelmúltban pletykák jelentek meg állítólagos szakításáról az ausztrál szépfiúval, Miley bizonyára szeretné eloszlatni a tévhiteket, és mindent megtesz azért, hogy szerelmi életének legapróbb részletei a hálószobán kívülre kerüljenek. A színésznő egy étteremben túl hangosan hencegett vad és perverz szexuális kapcsolatáról Liam Hemsworth-tal, ám szerencsétlenségére valaki kihallgatta a közelben. Ennek köszönhetően ma már az egész világ tudja, hogy Liam az összes szexuális vágyát teljesíti, és ő is eleget tesz pasija minden perverz kérésének. A telefonbeszélgetésből az is kiderült, hogy a sztárpár azon verseng, vajon melyikük talál bizarrabb helyszíneket a szerelmi légyottokra.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

6. Helen Mirren - "Én vagyok a jó lány, aki mindig rossz akart lenni"

Az édesapja révén orosz származású színésznő vitathatatlanul korunk egyik legnagyobb szexszimbóluma, aki sokkal többször szerepelt meztelenül a filmvásznon és a magazinok címlapján, mint mások a generációjából. Az Oscar-díjas sztár saját elmondása szerint még ártatlan testtel és lélekkel kezdte karrierjét a londoni színházban, ám bohém barátainak köszönhetően - akikkel évekig együtt lakott - az ő életében is mindennapossá váltak a bulik, az orgiák. Helen azt is bevallotta, hogy fiatal éveiben sokat kábítószerezett. A korához képest hihetetlen külsővel rendelkező színésznő semmilyen téren nem tartja magát prűdnek, és akkor kezdett el rajongani a kuplerájok fülledt erotikájú világáért, amikor az Országúti bordély című film főszerepére készült, melyet a férje rendezett. A 67 éves filmszínésznő kedveli a hozzá hasonlóan merész és provokatív nőket, nagy kedvence Lady Gaga és Madonna.

Forrás: AFP
Forrás: AFP



"Ültem egy padon, és csak bőgtem" - Sztárok, akik pontosan tudják, mit jelent a nélkülözéshttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120927-mozfi-film-szorakozas-a-nyomorbol-a-hirnevig-ezek-a.htmlSztárok, akik mindenáron Marilyn Monroe-hoz akarnak hasonlítanihttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120804-michelle-williams-lindsay-lohan-madonna-gwen-stefani-scarlett-johansson-christina.htmlBosszantó sztárok, akiket tényleg lehet utálni néhahttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120406-6-sztar-akiket-tenyleg-lehet-utalni.htmlVudu-papnő, nyúlláb és szellemek - Sztárok, akik idegesítően babonásokhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120404-sztarok-akik-megorjitoen-babonasak.htmlKöztünk élő legendák - Sztárok, akik egyesek szerint még ma is élnekhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120402-sztarok-akik-egyesek-szerint-meg-ma-is-elnek.htmlNem adják fel! - Sztárok, akik súlyos betegséggel küzdenekhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120330-sztarok-akik-sulyos-betegseggel-kuzdenek.htmlKupidó nyila nem válogat - A legszebb szerelmi vallomások sztároktólhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120302-13-celeb-szerelmi-vallomasa-neha-a-sztarok-is-ugy.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.