párkapcsolat szex LifeNight szexualitás szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyes férfiak szerint nem könnyű megtalálni azt a nőt, akivel  minden maximálisan klappol az ágyban. Aki tényleg tudja, hogy mire van szüksége a partnernek, és nem riad meg attól sem, ha a pasi olykor extrém kényeztetésre vágyik.

Az egyik férfi még keresgél - mert állítása szerint még nem találta meg azt a nőt, akivel tökéletes harmóniában élhetne -, a másik pedig még hallani sem akar az igazi szextársról, mert fél, hogy az elkötelezettség miatt kimarad más nők kényeztetéséből. Férfivélemények következnek.

Tippünk: Te megtaláltad az igazi szexpartnered? (18+)

Thinkstock
Thinkstock

Zsolt, marketingmenedzser (36)

"Elhiszem, hogy létezik valahol az a nő, aki szexuálisan (és remélhetőleg más területen is) tökéletes partnerem lehetne, de hogy ezt a sors vagy a karma, vagy az univerzum kijelölte volna számomra? Én nem hiszek benne. Szerintem szerencsés véletlen lesz, ha egymásra találunk azzal a nővel. Mert még nem találtam meg, az biztos. Valójában - annak ellenére, hogy nagyon sok partnerem volt, és nincs gond a szexszel - még senkivel sem éltem át azt a harmóniát, amiről olyan sokat olvastam. Persze lehet, velem van a baj, én rakom magasra a mércét. Illetve van egy lány, akire folyamatosan gondolok, pedig vele csak egyszer volt szex, és igazából nem is azért maradt meg a lelkemben, mert olyan bombacsaj lett volna, inkább a belőle áradó nőiesség miatt. Volt abban a lányban valami erő."

Bálint, orvostanhallgató (25)

"Lehet, hogy létezik az én erotikus másik felem, de nem bánnám, ha nem mostanában lelnék rá. Én még próbálkozom a kereséssel, mert nem szeretnék a rám váró élményekről lemondani egyetlen nő miatt. Valójában még én se ismerem magam annyira, mint kellene, szerintem nem is tudnám hirtelen a másikról azt, hogy 'na, ő az', vagy neki lennének téves benyomásai rólam a jelenlegi állapotomban. Nem lehet, hogy akkor jelenik meg az igazi szextárs, akkor vonzzuk be őt, ha már elég érettek vagyunk? Én nagyon ezt remélem!"

A jobb szex a korral jár? - éjszakai pasivéleményhttp://www.life.hu/szeress/szex/20121105-a-jobb-szex-korral-jar-ejszakai-pasivelemeny.htmlKét mondat, amit sose mondj a férfinak! - éjszakai pasivélemény (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121024-szex-szerelem-parkapcsolat-ket-mondat-amit-sose-mondja-a-ferfinek.htmlPuki az ágyban és egyéb vágyölő férfibakik - éjszakai pasivélemény (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121019-puki-az-agyban-es-egyeb-vagyolo-ferfibakik-ejszakai-pasivelemeny.htmlNőknek szóló pornófilmek: kiknek jön be? - éjszakai pasivélemény (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121019-szex-parkapcsolat-noknek-szolo-pornofilmek-kinek-jon-be-ejszakai.htmlEzért imádják a férfiak a szerepjátékot az ágyban - éjszakai pasivéleményhttp://www.life.hu/szeress/szex/20121017-ezert-imadjak-a-ferfiak-a-szerepjatekot-az-agyban-ejszakai.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.