párkapcsolat szex LifeNight szexualitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lehet vékony vagy húsos, kicsi vagy érzéki, egyes vélemények szerint az ajkak formájából következtetni lehet arra, hogy valaki milyen szerető az ágyban. Most megkérdeztük a pasikat, hogy ők mit gondolnak erről.

A férfiak egy részének fontos, hogy milyen formájú a nő ajka, illetve hogyan hangsúlyozza azt, ám abban már kételkednek, hogy a száj formájából bármilyen következtetést le lehetne vonni arra vonatkozóan, hogy az illető milyen személyiség.

Tippünk: Az ajka elárulja, milyen szerető a pasid!



Péter, programozó (37)

"Természetesen fontos számomra, hogy milyen ajka van egy nőnek! Hiszen számomra ez a csajok egyik legszebb 'testrésze'. De abban nem vagyok biztos, hogy a száj formájából vagy méretéből következtetni lehet a személyiségre, vagy arra, hogy valaki milyen szerető..."


Thinkstock
Thinkstock

Miki, könyvtáros (25)

"Ha a tenyérjóslásban van igazság, akár egy csókos szájból is le lehet vonni a következtetéseket. A barátnőmnek dús ajkai vannak, és valóban nagyon romantikus alkat, az én szám viszont vékony, és tényleg fontos számomra a stabilitás a kapcsolatunkban. Szerintem tökéletesen passzolunk!"

Ki a férfi igazi szextársa? - éjszakai pasivéleményhttp://www.life.hu/szeress/szex/20121109-szex-parkapcsolat-szexualitas-ki-a-ferfi-igazi-szextarsa-ejszakai.htmlA jobb szex a korral jár? - éjszakai pasivéleményhttp://www.life.hu/szeress/szex/20121105-a-jobb-szex-korral-jar-ejszakai-pasivelemeny.htmlKét mondat, amit sose mondj a férfinak! - éjszakai pasivélemény (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121024-szex-szerelem-parkapcsolat-ket-mondat-amit-sose-mondja-a-ferfinek.htmlPuki az ágyban és egyéb vágyölő férfibakik - éjszakai pasivélemény (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121019-puki-az-agyban-es-egyeb-vagyolo-ferfibakik-ejszakai-pasivelemeny.htmlNőknek szóló pornófilmek: kiknek jön be? - éjszakai pasivélemény (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121019-szex-parkapcsolat-noknek-szolo-pornofilmek-kinek-jon-be-ejszakai.htmlEzért imádják a férfiak a szerepjátékot az ágyban - éjszakai pasivéleményhttp://www.life.hu/szeress/szex/20121017-ezert-imadjak-a-ferfiak-a-szerepjatekot-az-agyban-ejszakai.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.