párkapcsolat Taylor Swift szerelem Conor Kennedy énekesnő sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napokkal ezelőtt még a sztárpár szakításával volt tele a sajtó, a legújabb hírek szerint azonban csak megjátszották a dolgot, és titokban még mindig egy párt alkotnak.

Amikor szárnyra kapott a hír, miszerint Taylor Swift és Conor Kennedy örökre különváltak egymástól, tinilányok ezrei gyászolták a sztárpárt. Szakításukat október végén jelentették be. A nyári románcnak állítólag az énekesnő vetett véget, mivel túl elfoglalt volt egy kapcsolathoz.
Azonban korai volt a könnyhullatás: a legújabb pletykák szerint ugyanis csak megjátszotta a szakítását a huszonkét éves énekesnő és tizennyolc éves barátja.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Erre állítólag azért volt szükség, mert Conor a családját szerette volna megkímélni a kapcsolatával járó nyilvánosságtól. "Taylor és Conor úgy tesznek, mint akik szakítottak, méghozzá annyira meggyőzően, hogy nemcsak a barátaik, hanem a sajtó is elhitte, hogy igaz" - árulta el egy közeli ismerősük.

"Azért kellett megjátszaniuk a különválást, mert a Kennedy család úgy vélte, a fiukon lévő nyomás elvonja a figyelmét arról, amire valójában koncentrálnia kéne: leérettségiznie és egyetemre mennie."

Egy informátor szerint a fiatal pár még mindig együtt jár, mindössze azt szeretnék, ha megfeledkezne róluk a nyilvánosság. A tinik kedvencei állítólag egy romantikus randevút terveznek Conor iskolai szünetében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.