A fiatal szépség, Amanda Seyfried színésznő élete eddigi legnehezebb és legpikánsabb filmszerepéről vallott.


A szőkeség kapta meg Linda Lovelace pornósztár szerepét a Lovelace című film legújabb feldolgozásában. A Vanity Fair magazinban igencsak szexis fehérneműben pózol a szépség, a vele készült interjúban pedig vallott a szexjelenetekről is. A sztárról készült erotikus fotót itt nézheted meg.

Forrás: AFP

A Lovalace című film nem szűkölködik szexjelenetekben. Amanda filmbeli partnere Alexander Sarsgaard színész: ő játssza a hősnő, Linda Lovelace férjét és menedzserét. A 26 éves szépség elmesélte, egy nyalókát kellett használnia az egyik, erotikától túlfűtött jelenetben. "Nevetés lett a jelenet vége. Rám tört egy röhögőgörcs, alig bírtam abbahagyni a nevetést" - nyilatkozta a sztár, akinek nem okozott túl sok gondot a jó néhány szexjelenet leforgatása.

Fiatalabbra cserélte kedvesét az Alkonyat sztárjahttp://www.life.hu/szeress/20121120-az-alkonyat-sztarja-peter-facinelli-szinesz-uj-baratnoje-jaimie-alexander.html A vibrátor és a férfi - pasik vallomásai (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121120-szex-szerelem-parkapcsolat-a-vibrator-es-a-pasik-mit.html 26 évvel fiatalabb nővel kezdett a színészhttp://www.life.hu/szeress/20121119-26-evvel-fiatalabb-lannyal-florence-welch-kezdett-a-szinesz-sean.html Szexbotrányok: orgia a focicsapattalhttp://www.life.hu/szeress/szex/20121116-szex-szerelem-szexualitas-hires-nok-a-tortenelemben-akik-szexbotranyaikkal-felkavartak.html Taylor Swift és Conor Kennedy mégis együtt van?http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20121116-szerelem-parkapcsolat-taylor-swift-es-conor-kennedy-valojaban-megis-egyutt.html