Julian Schnabel Stephen Dorff művészet Viggo Mortensen válás Elle MacPherson Liv Tyler Demi Moore Vino Schnabel Naomi Cambell sztár édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy pár nappal ezelőtt a Life.hu megírta, Demi Moore újra szerelmes, ezúttal egy nála 24 évvel fiatalabb fiúba. Julian Schnabel fia, Vino, édesapja révén jártas a művészvilágban és Hollywoodban is. Ennél többet azonban idáig nem tudtunk róla.

A 26 éves Vinóról, akit mindig meseszép nők vesznek körül, a People magazin derített ki olyan dolgokat, amiket eddig még nem tudtunk. Például azt, hogy a fiatal fiú pontosan tudja, hogyan kell jó bulit csinálni. Folyamatosan hírességek, művészek és a művészet iránt érdeklődők teszik tiszteletüket a rendezvényein. Vendéglistáin olyan nevek szerepelnek, mint Stephen Dorff, vagy éppen Naomi Campbell.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A sztárcsemete nem fél a rózsaszín színtől sem, ugyanis egy hatalmas New Yorki-i Barbie-házban él az édesapjával. A Palazzo Chupi elnevezésű pink társasházat nem más, mint a híres apuka tervezte. Julian Schnabel révén került közel Vino is a művészvilághoz, aki e tekintetben is igencsak koránérő típus. 16 évesen például már saját kiállítása volt. Mielőtt pedig felismerte volna a művészet iránti szeretetét, az atlétika érdekelte. Manapság, ha teheti, szívesen kosarazik.

A híresség egyértelműen az idősebb nőket szereti. Demi előtt járt már a 39 éves Elle MacPhersonnal és a 35 éves Liv Tylerrel is. Úgy tűnik, hogy a Schnabel család tagjai mindig hírességekkel kavarnak, Vino húgát, Lolát legutóbb például Viggo Mortensennel hozták összefüggésbe.

Demi Moore kétszer annyi idős, mint új játszópajtásahttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121128-demi-moore-ketszer-annyi-idos-mint-uj-jatszopajtasa-vito-schnabel.htmlDepressziós és vészesen fogy Demi Moore - Az életét féltik a barátaihttp://www.life.hu/legykepben/20121018-demi-moore-amerikai-szineszno-belebetegedett-ashton-kutcher-amerikai-szinesztol-valo.htmlIszonyúan féltékeny exférje csinos kedvesére Demi Moorehttp://www.life.hu/szeress/20120720-demi-moore-nagyon-feltekeny-mila-kunis-szinesznore.htmlMár a saját lányai sem kíváncsiak Demi Moore-rahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120712-mar-a-lanyait-sem-erdekli-demi-moore.htmlNem tűnik jobb kedvűnek Demi Moore: férjezett nevén posztolgat furcsa fotókathttp://www.life.hu/tested-lelked/20120418-nem-tunik-jobb-kedvunek-demi-moore-ferjezett-neven-posztolgat-furcsa.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.