country zene színésznő házasság Nicole Kidman Keith Urban
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nicole Kidman férje bevallotta, hogy az élete gyakorlatilag attól a bizonyos naptól vette kezdetét, amikor találkozott feleségével. Az Oscar-díjas színésznő volt az, aki rádöbbentette, mi értelme van az életének.

Keith Urban 2005-ben egy partin ismerte meg Nicole Kidmant. Az Oscar-díjas színésznővel való sorsszerű találkozásakor még nem is gondolta, hogy mekkorát fordul majd az élete. A korábban alkohol- és drogproblémákkal küzdő countryénekes bevallotta, Nicole volt az, aki értelmet adott mindennek. "Nem mondom, hogy az életem változott meg attól a pillanattól fogva. Sokkal több volt ez annál. Akkortól kezdtem el igazán élni. Csak így tudom leírni. Nagyon mélyen érintett az a találkozás Nickel" - mesélte a zenész.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Nagyon-nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy egy olyan csodálatos emberrel találkoztam, mint Nicole. Az meg csak ráadás, hogy ugyanúgy látjuk a világot" - tette hozzá a férfi. Egy évvel megismerkedésük után Keith és Nicole összeházasodtak. A most negyvenöt éves színész ezután elvonóra ment, hogy kezeltesse függőségét. Saját bevallása szerint a felesége támogatása nélkül ez nem sikerülhetett volna neki. Az ő segítsége nagyban hozzájárult ahhoz, hogy leküzdje alkoholizmusát és drogfüggőségét. "Kapcsolatunk minden egyes részét ismerjük, hiszen közösen építettük fel. Csak mi ketten, senki más. Nicole a szívére hallgatott és azt tette, amit helyesnek érzett. Megindító és inspiráló látni, hogy létezik a világon olyan szerelem, mint a miénk. Segít abban, hogy jobb emberré váljak" - vallotta Keith, aki mind a mai napig rajongással beszél a hat éve tartó házasságáról.

Láttad már? Benne vagyunk a tévében!



Zaklat? - 5 lerázós tipp pasik ellenhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20121129-szex-szerelem-parkapcsolat-5-lerazos-tipp-pasik-ellen-hogyan.htmlSzextipp: Ezért maszturbálj a pasid előtt!http://www.life.hu/szeress/szex/20121128-szex-szerelem-parkapcsolat-ezert-maszturbalj-a-pasid-elott-18.htmlSzakított barátnőjével a Transformers sztárjahttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20121128-szex-szerelem-parkapcsolat-szakitott-baratnojevel-a-transformers-sztarja.htmlPasivélemény: "Perverzebb vagyok az átlagnál" (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121128-szex-szerelem-parkapcsolat-perverzebb-vagyok-az-atlagnal-18.htmlRihanna rákattant a vetkőzésrehttp://www.life.hu/szeress/20121126-felmeztelen-fotot-tett-fel-magarol-es-egykori-kedveserol-chris-brownrol.htmlA robotprosti jó lesz? - A párkapcsolatok jövőjehttp://www.life.hu/szeress/szex/20121127-a-parkapcsolatok-a-hazassagok-es-a-szex-jovoje.htmlHármas szex és férfisztriptíz (18+)http://www.life.hu/szeress/20121127-olivia-munn-szineszno-pucerkodik-a-magic-mike-cimu-filmben.htmlÉvekig nem beszélt apjával az Alkonyat sztárjahttp://www.life.hu/szeress/20121126-evekig-nem-beszelt-edesapjaval-az-alkonyat-sztarja-nikki-reed.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.