párkapcsolat férfi LifeNight szexualitás szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lehet erőszakos vagy túlságosan visszafogott, közönséges vagy a nagy megmondó. A férfiaknak egyik felsorolt nőtípus sem szimpatikus. A Life.hu most férfiakat kérdezett meg arról, hogy kivel nem bújnának ágyba soha.

"Nekem jár egy komoly kapcsolat", és szeretném, ha ilyen meg olyan lennél - a férfiakat kifejezetten idegesíti, ha a nő megmondja a tutit, különösen akkor, ha a párkapcsolatról van szó. Lássuk, mi veri ki a legjobban a biztosítékot a pasiknál.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Tippünk: 5 nőtípus, akiket sosem visznek ágyba a pasik


Jár a komoly kapcsolat?

Dávid, újságíró (32)

"Igen, szoktam találkozni olyan típusokkal, akikkel ránézésre nincs semmi baj, és akik hiába szeretnének, de nem tudnak bepasizni. És tudod mit vettem észre? Hogy egyvalami közös bennük: nem értik, mi a baj velük, és határozott meggyőződésük, hogy pedig nekik JÁR egy komoly kapcsolat. Így, ezekkel a szavakkal, 'jár' és 'komoly kapcsolat'. Valahogy sosem reményről meg szándékról beszélnek, és ami még feltűnőbb: sosem szerelemről. Hanem 'komoly kapcsolatról'. Mintha nem is az lenne a jövőképük, hogy igazán szerelmesek lesznek, és valakivel megpróbálják kölcsönösen boldoggá tenni egymást, hanem hogy lesz, aki nézi velük a tévét esténként, és leviszi a szemetet. Kell ennél kiábrándítóbb?"


Ne akard megmondani

János, orvos (28)

"Nekem csak egy olyan nőtípus van, akit sosem vinnék ágyba, pláne nem akarnék tőle semmi komolyabbat, bármilyen jól is néz ki. Ebbe a típusba viszont beletartozik a nők nagyon nagy része a tapasztalataim szerint - vagy csak engem hoz össze az élet mindig a rossz csajokkal. Azokról van szó, akik nem engem akarnak, hanem azt a férfit, akit belőlem ők csinálnának. Kinézik a számukra szimpatikus tulajdonságaimat, mintha valami lóvásáron lennénk, aztán a többi szokásomra és személyiségjegyemre meg próbálnak hatást gyakorolni - röhejes, de gyakran már az első randin is néhány félig vicces, rosszalló megjegyzés keretében. És hogy cserébe mit kínál fel ez a típus? Hogy megkaphatod őt, ennyi. Mintha az nem valami kölcsönös dolog, hanem jutalom, sőt a részükről egyfajta áldozat volna. Hát kösz, nem."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.