Drew Barrymore exe a sztár barátnőjével kavar

szülés randi Drew Barrymore
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem sok nő örül a barátnője boldogságának, ha annak oka épp az ő volt pasija. Drew Barrymore ellenben úgy véli, ez nem jelenthet problémát.

Drew Barrymore barátnője, Kristin Wiig nemrég kezdett el randizni a színésznő exével, a The Strokes dobosával, Fabrizio Morettivel. Drew meglepően higgadt és nyugodt volt, amikor az újdonsült párról kérdezték. Szerinte összeillenek, és mivel mindkettőjüket jól ismeri, talán igazat is adhatunk neki.

Forrás: www.allure.com, AFP
Forrás: www.allure.com, AFP

Drew Barrymore, Fabrizio Moretti és Kristin Wiig

"Úgy tűnik, nagyon egymásra találtak. Azt gondoltam, ez az, amire szüksége van egy párnak" - vallotta az újdonsült édesanya. Természetesen Drew-nak semmi oka a keserűségre, hiszen boldog házasságban él férjével, akivel úgy véli, tökéletesen passzolnak egymáshoz. Ráadásul nemrég született meg első közös gyermekük, Olive, aki még egy okot jelent a színésznő boldogságára. Drew egyébként szinte ragyok: az Allure magazin számára gyönyörű fotók készültek róla, és talán sosem nézett ki még ennyire jól a színésznő.

Vaginizmus: az undorérzet is felelős lehethttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20121219-szex-szerelem-parkapcsolat-hozzajarulhat-a-szexualis-zavarok-kialakulasahoz-az.htmlA pasija és a gyerekei is dobták Demi Moore-thttp://www.life.hu/szeress/20121217-elhagyta-fiatal-fiuja-vino-schnabel-demi-mooret-aki-mar-gyerekeinek.htmlMaszturbálás a filmvásznon (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121218-szex-szerelem-szexualitas-kezek-a-bugyiban-noi-maszturbalas.htmlSzextipp: Ma csak a kezed kell, drágám! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121218-szex-szerelem-parkapcsolat-ma-csak-a-kezed-kell.htmlTwitteren mutatta meg eljegyzési gyűrűjét az énekesnőhttp://www.life.hu/szeress/20121217-kelly-clarkson-a-twitteren-mutatta-meg-brandon-blackstocktol-kapott-eljegyzesi.html6 évig készült a lánykérésrehttp://www.life.hu/szeress/20121213-romantikus-lanykeres-6-even-at-keszult-a-romantikus-esemenyre.htmlSokkolóan lefogyott! Kiállnak az egykor gyönyörű színésznő bordáihttp://www.life.hu/szeress/20121217-selma-blair-szineszno-sokkoloan-lefogyott-kiallnak-a-bordai.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.