plátói szerelem párkapcsolat szerelem Bálint Antónia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bálint Antónia reménytelenül szerelmes valakibe, akit a kislánya születése után ismert meg - tudta meg a BorsOnline.

Az utóbbi időben Bálint Antónia magánéleti zűrjeitől volt hangos a sajtó. Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Antónia kislánya apja, Földesi-Szabó László el akarta venni tőle a gyermekét. Az ügy november végére zárult le: végleg eldőlt, hogy Antóniánál marad Babika, hiszen édesapját múlt pénteken jogerősen hat év letöltendő börtönbüntetésre ítélték. Az igazi szerelem azonban egyelőre várat magára, jobban mondva jelen van Antónia életében, igaz, csak plátóian.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Az ex-szépségkirálynő a BorsOnline-nak azt nyilatkozta, hogy az illetőt lánya születése után ismerte meg és vele egyidős, a kilétét azonban nem fedte fel. Antónia csak álmodozik róla, mivel tudja, sosem jönnek össze a köztük lévő távolság miatt. Toncsi elárulta azt is, hogy a sok kudarcba fulladt kapcsolat ellenére készen áll egy új kapcsolatra, de most jobb neki egyedül az új kihívások miatt. "Januártól egy szépségverseny arca leszek, ezért minden erőmmel azon vagyok, hogy az indulásra még jobb formában legyek" - mondta a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.