Válik az álompár! Megütötte gyönyörű feleségét a sztárfocista

válás verekedés focista Sylvie van der Vaart Rafael van der Vaart
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyolc év után válik Rafael van der Vaart, a Hamburg holland válogatott labdarúgója és gyönyörű felesége, Sylvie.

A pár 2005-ben házasodott össze, a következő évben pedig megszületett kisfiuk is. 2009-ben a szőke Sylvie-nél mellrákot diagnosztizáltak, de a kemoterápia és a műtét szerencsére sikeresnek bizonyult. Férje végig kitartott a műsorvezető mellett, pár napja, szilveszter este azonban váratlan dolog történt: a huszonkilenc éves sportoló megütötte a feleségét. "Hihetetlenül nagy ostobaságot tettem, egy idióta vagyok. Nem lett volna szabad ennek megtörténnie" - ezekkel a szavakkal kért bocsánatot a focista.

Forrás: Twitter.com
Forrás: Twitter.com

Sylvie és Rafael van der Vaart kisfiukkal karácsonykor

Bár felesége nem sokkal később nyilvánosan is megbocsájtotta férje tettét, a válástól ez sem menti meg őket. Sylvie egy nappal később a közösségi oldalán megírta a rajongóknak, hogy még mindig tisztelik és becsülik egymást, de a házasságuknak vége. "Sajnos az idő múlásával elsodródtunk egymás mellől. Ez egy lassú folyamat volt, nem tudtuk megállítani. Ennek ellenére biztosan furcsán hangzik, de még mindig szeretjük és tiszteljük egymást" - idézi a műsorvezetőt a Daily Mail. A sztárpárt egyébként legalább annyian imádják, mint a Beckham házaspárt, így Hollandiában és Angliában teljesen ledöbbentek az emberek a történteken.

Így tették magukat nevetségessé a sztárok - Nézegess képeket!



Vércsoportod árulkodik személyiségedrőlhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130103-szerelem-parkapcsolat-onismeret-a-vercsoportod-arulkodik-rolad.htmlOrgazmus - Kicsit másképp (18+)http://www.life.hu/szeress/20130102-vicces-orgazmus-jelenetben-lathato-meg-ryan-szineszno-a-harry-es.htmlSzexvideók 2012-ből (18+)http://www.life.hu/szeress/20130102-a-legnezettebb-szexvideok-2012ben-szerepel-bennuk-vv-vera-es-egy.htmlIsmét szingli az olimpiai bajnok úszóhttp://www.life.hu/szeress/20130102-szakitott-baratnojevel-michael-phelps-a-modell-megan-rosseeval.htmlSzextipp: alapozz pornóval (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130102-szex-szexualitas-parkapcsolat-alapozz-pornoval.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.