Hálószobatitkairól mesél a szupermodell

szex hálószoba LifeNight Demi Moore Heidi Klum Priscilla Presley Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Heidi Klum lassan negyvenéves lesz, de úgy tűnik, őt még nem bolondították el a nála fiatalabb, tökéletes testű fiúk.

A sztár nem sokat takar a testéből azon a fotón, mely az egyik női magazin címlapjára készült. Még Heidi keblei is látszódnak a szexi fürdőruha alatt. A szőkeség a vele készült interjúban meglepően őszintén vallott szexuális életéről, és elmondta, hogy szeret új dolgokat kipróbálni az ágyban. "Szerintem néha jó dolog a szokásostól teljesen eltérő ruhában csábítani el a pasit. Ha vad vagy és őrült, azt mutasd meg néha a párodnak az ágyban, hogy tisztában legyen azzal, ilyet is tudsz..." - tanácsolja Heidi.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A magazin képeiért kattints ide!

A harminckilenc éves szépség azt is elmondta, miért is izgatóak a fiatal szeretők. "Teljesen meg tudom érteni, ha egy nő vonzónak talál egy fiatal férfit. Az igazság az, hogy az öregedéssel egyre inkább megváltozik a férfiak teste, a fiatal pasik pedig sokat edzenek, odafigyelnek magukra. Ez pedig jól látszik, amikor lekerül a ruha - jó elnézni a szépen kidolgozott, izmos testet. De én reálisan látom a dolgokat. Lassan negyvenéves leszek, és nem tudom elképzelni magam egy huszonöt éves Adonisz oldalán" - vallotta a ma is nagyon dögös modell, aki pár hónapja a testőrével jár.

Madonna, Priscilla Presley, Jennifer Lopez és Demi Moore például egészen másképp látják a dolgot, hiszen mindannyian imádják a náluk évtizedekkel fiatalabb úriembereket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.