Erotikus táncot lejtett Coco Austin

Ice-T LifeNight sztriptíz Coco Austin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gömbölyű vonalairól elhíresült Coco egy vegasi showműsorban lejtett egy erotikától igencsak túlfűtött táncot.

Irigyelhetik férfitársai a híres rappert, Ice-T-t, hiszen a felesége nemcsak formás, de erotikus kisugárzásban sem szenved hiányt. A kissé túlplasztikázott Coco Austin nemrég a színpadon gondoskodott a forró hangulatról, amikor Las Vegasban egy burleszk-show-ban táncolt. Úgy tűnik, a szőke bombázótól nem áll távol a műfaj, hiszen első fellépése nagyszerűen sikerült. A modell sérülékeny oldalára is fény derült a próbák alatt, amikor egy alkalommal a magasból kellett leereszkednie a színpadra. A földre érkezve megkönnyebbülten sóhajtott fel: "Istenem, remegek! Szükségem van egy italra - most alkoholista vagyok" - viccelődött. A próbáról itt nézhetsz meg még több fotót.

Ők a sztárvilág legrémesebb szülőihttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130109-sztar-mozi-film-szorakozas-ok-a-sztarvilag-legremesebb-szuloi.htmlTinilányok szívét töri össze a világsztárhttp://www.life.hu/szorakozz/20130108-nem-tul-jokepu-a-one-direction-fiubanda-tagja-taylor-swift.htmlErotikus fotókon a celeblányhttp://www.life.hu/szorakozz/20130108-meztelenul-fotozkodott-helen-flanagan-celeblany-a-celeb-vagyok-ments-ki.htmlTom Cruise és a kapuzárási pánikhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130108-mozi-film-szorakozas-tom-cruise-es-a-kapuzarasi-panik.htmlSzulák Andrea dalolva tér vissza a képernyőrehttp://www.life.hu/szorakozz/20130109-szulak-andrea-szineszno-musorvezeto-a-super-tv2-nagy-duett-musoraban.htmlMagyar színészek 2013 akciófilmjébenhttp://www.life.hu/szorakozz/20130106-arpa-attila-ganxta-zolee-es-barabas-nikolett-is-jatszik-bruce.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.