Hétköznapi és teljesíthető: ezek az igazi nők valódi szexfantáziái

Forrás: Thinkstock -
szex vágy vonzalom fantázia orgazmus jóga kéj erotika kapcsolat Intimitás gyönyör
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nők nagy része fél megosztani a párjával a szexuális fantáziáit, a kapcsolat elejétől nagyjából az együttlét második évéig, sőt, sokszor még azon túl is. A Life.hu most összegyűjtötte a nők legpiszkosabb szexfantáziáit.

Az ember lánya reménytelenül romantikus tud lenni. Elképzeli, hogy az élet elé sodorja a megfelelő pasit, aki képes magától kitalálni ágybéli vágyait akár egyetlen kérés elhangzása nélkül. Miközben mi magunk is tudjuk, ilyen tényleg csak az álmainkban létezik.

A másik ok, amiért képtelenek vagyunk beszélni, azok sokszor maguk a férfiak. Hiszen hogyan is tudnánk kérni tőlük legintimebb vágyainkat, mikor az unokatesónk esküvőjére is úgy kell kikönyörögnünk, hogy elkísérjenek? Jó hír az uraknak, hogy igen, mi nők is fantáziálunk a szexről és bátran meg is osztjuk, ha elég bizalmasnak érezzük hozzá a kapcsolatunkat. Addig is íme, egy kis ízelítő arról, mi is hergel fel bennünket igazán.

Forrás: Thinkstock

Lefekvés előtti zuhany

Melyik nő ne indulna be egy finom illatú, vízpárától még nedves, csupasz férfitesttől? Végy ágybabújás előtt egy gyors zuhanyt, csavarj magad köré egy kis törölközőt (ha nem, az sem fog problémát jelenteni), a többit pedig bízd a kedvesedre.

Mocskos szavak az ágyban

Szeretkezés közben súgj piszkos szavakat a fülébe! Ha kellemes a visszajelzés, folytasd bátran, ha azonban csak értetlen csönd fogadja, inkább hanyagold.

Fűnyírás félmeztelenül

Még a ház körüli munkákban is szívesebben fogsz segíteni, ha mindezt egy szál farmerben teszed. Biztos lehetsz benne, hogy a hála nem marad el a ház asszonyától sem.

Piszkos jóga

Kérd meg, hogy tartson neked személyre szóló jógaórát - meztelenül. Nem, magunktól nem fogjuk ledobni a ruhánkat, néha szükségünk van egy kis bátorításra. Így kell összekötni a kellemest a hasznossal.

Jelek, hogy talán egy kicsit prűd vagy:

Nyilván senkinek nem esik jól, ha közlik vele, hogy kissé prűd. Mint ahogy oly sok más, ez is legfőképpen akkor esik rosszul, ha van benne igazság. Összegyűjtöttük a jeleket, melyek arra utalnak, te is lehetnél kicsit nyitottabb, bevállalósabb, kíváncsibb a szex terén.
Jennifer Lawrence a Serena premierjén vicceskedett és Bradley Coopert simogattahttp://www.life.hu/intim/20150322-jennifer-lawrence-a-serena-premierjen-bolondozott-es-simizte-bradley-coopert.htmlBemutatták Bradley Cooper és Jennifer Lawrence új filmjét, a Serenát. Az alkotást sokan már bukásra ítélték, de legalább a színészek jól mulattak a premieren.Intim--A jövő jópasijai: huszonévesek, akikbe a mai tinik szerelmesekhttp://www.life.hu/intim/20150319-a-jov-jopasijai-ansel-elgort-austin-butler-dylan-obrian-douglas-booth-thomas-brodie-sangster.htmlJustin Bieber és Harry Styles néha kicsit túlságosan is szem előtt vannak, és elvonják a figyelmet a visszafogottabb, de vélhetően tehetségesebb fiatalokról. Ezért összegyűjtöttünk pár srácot, szigorúan 1990 után születetteket, akiknek lehet, hogy még a borostájuk sem serkent ki, egyszer azonban jópasivá cseperednek. Érdemes lesz figyelni rájuk!Intim--Nyáron lagzi? Vagy tényleg csak 2018-ban áll oltár elé Antal Timi?http://www.life.hu/intim/20150322-antal-timi-az-x-faktor-sztarja-meg-evekig-nem-megy-ferjhez-mert-a-karrierjere-koncentral.htmlNem lehet azt mondani, hogy az X-Faktor felfedezettje elsieti a házasságot. Idén már nyilván nem, de jövőre sem, mert akkor még a karrierjére szeretne koncentrálni, a 17-es szám viszont nem tetszik neki, így az énekesnő lehet, hogy tényleg csak 2018-ban mondja ki a boldogító igent.Intim--Pirner Alma párkapcsolati coach letthttp://www.life.hu/intim/20150322-pirner-alma-parkapcsolati-coach-lett-facebookon-posztolta-a-bizonyitvanyat.html"Jelentem, a tanulas megérte! Egy új dolog a repertoárban, amit mar most IMÁDOK! Mert a boldogsag mindenkinek jár!" - posztolta elégedetten közösségi oldalára Pirner Alma, mikor megosztotta a bizonyítványa képét.Intim--Rékasi Károly vásárlás közben fektette le Pikali Gerdát (egy kocsira)http://www.life.hu/intim/20150321-rekasi-karoly-vasarlas-kozben-fektette-le-pikali-gerdat-az-ikeaban.htmlRékasi Károly és Pikali Gerda legutóbb Sümegről jelenteztek be, ahol a nőnapot ünnepelték. Most pedig vásárlás közben csekkoltak be egy bútoráruházból.IntimOrigoErdélyi Mónika mindent kipakolt a FEM3 Café adásábanhttp://www.life.hu/intim/20150321-erdelyi-monika-mindent-kipakolt-pentek-reggel-a-fem3-cafe-adasaban.htmlErdélyi Mónikáról legutóbb Bevállalták: Meztelen fotók készültek Erdélyi Mónikáról - Hien szex közben szelfizett című cikkünkben írtunk. A műsorvezető azonban most ismét felhívta magára a figyelmet.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.