Pippa Middleton szerelem párválasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kate Middleton húga egy vadászkiránduláson vett részt Belgium egyik leggazdagabb emberének unokáival. Ő aztán tud élni! 

Két év telt el Alex Loudonnal, az angol krikettezővel való szakítása óta, és úgy tűnik, az Andre Balazzsal való kapcsolata csak kacsa volt. A legújabb pletykák szerint Pippa sem adja nővérénél alább a párválasztási lécet. Több forrás is megerősítette, hogy Katalin hercegnő húga decemberben a belga milliárdos, Albert Frére unokáival vett részt egy romantikus vadászaton.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Hiába próbált Pippa inkognitóban maradni az azt követő partin, és használta a kevésbé ismert keresztnevét, a Philippát, néhányan azonnal felfigyeltek a 29 éves brit királyi család rokonára. Hogy a Middleton lány melyik milliárdos unokára vetett szemet, az még kérdéses. Viszont akár a 27 éves Williamet, akár a 28 éves Cedricet választja, mindkettő "megéri" a fejenként csekély 3,6 milliárd dolláros hozományukkal.

Ne csak Pippa érezze jól magát! Nézegess te is jó pasikat!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.