párkapcsolat szex LifeNight szexualitás orgazmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A forró vágy egyik biztos jele az, amikor pillanatokon belül megszabadulsz a fehérneműdtől, hiszen ezzel azt jelzed a másik felé, hogy nyitott vagy az érintésére. A párod is bizonyára sokszor alig várja, hogy kikutathassa titkaidat. A Life.hu most inkább azt ajánlja, hogy addig tartsátok magatokon a ruháitokat, ameddig csak lehet.

Néha ugyanis épp ezt a vágyat, ezt a tüzes kíváncsiságot kell feltartóztatni ahhoz, hogy az izgalom a tetőfokára hágjon.

Thinkstock
Thinkstock

Mit tehetsz a szupererotikus előjátékért?

Nincs más dolgod, mint kutató ujjait és forró csókjait - amíg csak lehet! - a csipkés fehérneműdön kívül tartani. Megérinthet, simogathat, kitapinthatja a domborulataidat, végigcsókolhatja a tested, de most a szokásosnál sokkal hosszabb ideig nem kerülhet célegyenesbe. Cserébe te is úgy izgasd a pasidat, hogy ő sem szabadul meg a nadrágjától: masszírozd tenyérrel kőkemény férfiasságát, de ne engedd, hogy kivont karddal rád támadjon.

A cél, hogy a közeledését legalább fél órán át képes legyél visszaverni úgy, hogy nemcsak elnyújtod és fenntartod, de fokozod is az izgalmát, hiszen így szexi tartalommal teli értékes időt nyerhettek. A bugyin kívüli akció teret ad a minőségi előjátéknak, de jó alkalom arra is, hogy új ingerek mellett ismerkedjetek a másik vágyaival, hiszen a finom anyagokon keresztül más érzéseket élhettek át együtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.