Christina Ricci színésznő eljegyzés eljegyzési gyűrű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hónapokig nem erősítette meg az eljegyzéséről szóló híreket Christina Ricci, ám az ujján viselt gyűrű mindent elárult. A színésznő a minap rászánta magát, hogy szóban is megerősítse, amit már mindenki tudott: eljegyezték.

A 32 éves Christina Ricci 2012 októbere óta makacskodott, és nem erősítette meg a nyilvánvaló hírt, mely szerint eljegyezte barátja, James Heerdegen. A színésznő hónapok óta viseli az ujján az erre bizonyítékul szolgáló eljegyzési gyűrűt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Christina Ricci és az árulkodó gyűrű

A minap azonban csak rászánta magát, és a US Weekly magazinnak elmondta, hogy párja megkérte a kezét, és ő igent mondott. A gyereksztárból lett bájos színésznő az ABC csatorna azóta lefújt sorozata forgatásán találkozott a férfival, aki a stábot erősítette. Christinának nem ez az első eljegyzése: korábban Owen Benjamin színész menyasszonya volt, ám az eljegyzést 2009-ben felbontották.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.