Berki Krisztián (exsportvezető) párkapcsolat szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ő pedig viszont alázza exeit. Berki Krisztián egy hamarosan megjelenő könyvben mondja el véleményét korábbi kapcsolatairól. Ezt azonban a lányok sem hagyják szó nélkül.

Hada Renáta szentel egy egész fejezetet Berki Krisztiánnak a magyar kapós szingli férfiakról szóló könyvében. A Bors ennek kapcsán letűnt kapcsolatairól faggatta Berkit, aki azt állítja, hogy párkapcsolatai inkább szexuális alapra épültek, nem szerette egyik barátnőjét sem.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Bátor kijelentés ez, pláne akkor, ha az exek egytől egyik kedvelt szépségkirálynők és színésznők. Berki 2009-ben egy ismert színésznőt hagyott faképnél az oltárnál, aztán egy másikat is eljegyzett, de az félév után dobta, majd következett a közkedvelt sorozatszínésznő, akivel azután szakított, hogy egymás nevét magukra tetováltatták.

A Bors a hölgyeket is megkereste és egytől egyik lesajnálóan beszéltek Berki Krisztiánról. Emiatt nem is bántja őket már Krisztián szívtelen megnyilvánulása. Bánják, hogy egyáltalán szóba álltak vele, vagy legalábbis nem büszkék az együtt töltött időkre.

Szexszel nyugtatja magát Beyoncéhttp://www.life.hu/szeress/szex/20130203-beyonce-amerikai-enekesno-szexszel-nyugtatja-az-ideigeit.htmlValószínűleg lesz melegházasság Franciaországbanhttp://www.life.hu/szeress/20130202-elfogadta-a-meleghazassagot-engedelyezo-cikkelyt-a-francia-nemzetgyules.htmlVégre elismerte az eljegyzését Christina Riccihttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130202-christina-ricci-szinesznot-eljegyezte-baratja-james-heerdegen.htmlÍgy szexelj bármely Facebook-ismerősöddel!http://www.life.hu/szeress/szex/20130202-egyejszakas-szex-barmely-facebookismerosoddel-egy-applikacio-segitsegevel.htmlÍgy néz ki ma A farm, ahol élünk hősnőjehttp://www.life.hu/szeress/20130201-a-kicsi-haz-a-prerin-hosnoje-melissa-gilbert-szinesznot-eljegyezte.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.