párkapcsolat szex férfi LifeNight szexualitás orgazmus gyönyör
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyesek szerint a pasit úgy is rá lehet venni a szexre, hogy észre sem veszi. A Life.hu most elárulja, hogyan.

Az igazán jó szexhez kémia kell, azaz olyan vegyértékek, amelyeknek hála megkívánod a másikat. Ezúttal azt ajánljuk, hogy - a természetes testillatod mellett - parfümmel segíts rá a szexi élményre, de úgy, hogy a szexuális együttlét előtt a hajadra permetezel belőle. Figyelj arra, hogy minden szex előtt ugyanazt az aromát használd, míg máskor olyan fajtát válassz, ami illik az adott alkalomhoz.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Lényeges, hogy a pasid ne csak kellemesnek találja a szexi illatot, de rajongjon érte. Egy idő után ugyanis ahogy az agya az aromát hozzád és az erotikához köti - anélkül, hogy tudatosulna benne, miért -, akkor is meg fog kívánni téged, amikor nem is állt szándékában szexelni veled.

Az illat cselesen ugyan, de előcsalogatja belőle azokat az emlékeket, amelyeket a permet belélegzése közben érzett, és mert azok kellemesek voltak, izgalomba jöhet tőle. Néhány hét elteltével elég lesz a csábításhoz az is, ha néhány csepp szexparfümmel a hajadon elsétálsz mellette.

Ezért jó kézzel izgatni a nőt (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130204-szex-szerelem-parkapcsolat-pasivelemeny-ezert-jo-kezzel-felizgatni-a.htmlOrdíts az ágyban és élvezz nagyobbat! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130203-szex-felmeres-szerint-jobb-lesz-a-szex-ha-hangos-valaki.html5 dolog, amit a pasik utálnak az ágyban (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20110506-szex-szerelem-parkapcsolat-7-dolog-amit-a-pasik-utalnak.htmlÍgy szexelj bármely Facebook-ismerősöddel!http://www.life.hu/szeress/szex/20130202-egyejszakas-szex-barmely-facebookismerosoddel-egy-applikacio-segitsegevel.htmlA tökéletes fallosz titka (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130129-szex-szerelem-parkapcsolat-a-tokeletes-fallosz-titka-amit.htmlMaszturbációs kisokos csajoknak (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130123-szex-szerelem-parkapcsolat-a-legjobb-maszturbacios-kisokos-csajoknak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.