házasság feleség bevallás színész Hugh Jackman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Besokallt a színész felesége, mert megunta a sok pletykát a férjéről.

Deborra-Lee Furness és a nála 13 évvel fiatalabb Hugh Jackman még 1996-ban házasodott össze, de a mai napig sokan azt hiszik, hogy a Nyomorultak sztárja valójában meleg, és a frigyet csak alibiből kötötték. Pedig korábban még azt is nyilvánosságra hozták, hogy Jackman kosztümjeiben szoktak szexelni.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Deborra eddig nem törődött a híresztelésekkel, de most már kezd elege lenni. Az egész internet ezzel van tele, és ez egyre jobban idegesíti" - ismerte el a The Hollywood Reporternek adott interjúban Hugh Jackman. Deborrának nem lehet egyszerű dolga, így nem csoda, ha időnként elszakad nála a cérna. A világ egyik legjobb pasija a férje, aki szebbnél szebb színésznőkkel dolgozik együtt, legutóbb például Amanda Seyfrieddel váltott egy elkapkodott csókot, mindezek mellett pedig azt híresztelik a szerelméről, hogy meleg.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!
Ha pedig Hugh Jackmanről néznél meg egy szexi összeállítást, íme a Napi hím oldal!



Kórházba került a Republic énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20130216-ujra-korhazba-kerult-a-republic-egyuttes-enekese-cipo.htmlTe tudod, mit iszol? Veszélyesek a vizeink!http://www.life.hu/gyogyulj/20130215-csapviz-es-asvanyviz-mennyire-veszelyes-az-a-viz-amit-a.htmlCicivillantáson kapták Miley Cyrusthttp://www.life.hu/szepulj/20130211-miley-cyrus-amerikai-enekesno-cicit-villantott-a-grammy-elopartyjan.htmlMilliós büntetést kapott a TV2 műsorvezetőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130216-millios-buntetest-kapott-a-tv2-musorvezetoje-liptai-claudia-amiert-elhunyt.htmlBetegen készül A Nagy Duettre Pimaszúrhttp://www.life.hu/legykepben/20130215-papp-gergo-pimaszur-az-aktiv-musorvezetoje-betegen-keszul-a-nagy.htmlÖtödjére is apa lesz Deutsch Tamáshttp://www.life.hu/legykepben/20130216-otodik-gyermekevel-terhes-deutsch-tamas-politikus-felesege-lazsanyi-erika-a.htmlEltitkolt gyermekével tölti idejét Arnold Schwarzeneggerhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130215-arnold-schwarzenegger-szinesz-es-kormanyzo-eltitkolt-gyermekevel-tolti-minden-szabadidejet.htmlJessica Simpson giccspalotában nevelné gyerekeithttp://www.life.hu/anyaskodj/20130215-jessica-simpson-enekesno-ozzy-osbourne-giccspalotajaban-nevelne-fel-gyerekeit.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.