párkeresés szingli párkapcsolat LifeNight randi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több az egyedülálló férfi és nő, de vannak olyan városok, ahol különösen magas a szinglik száma. A legutóbbi felmérés Amerikában készült - nézzük, hol él a legtöbb szingli hölgy és úriember.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is! Ha pedig nem megérteni, hanem nézni szeretnéd a pasikat, íme a Napi hím oldal!



A statisztika szerint a legtöbb facér pasi a zűrzavaros Las Vegasban telepedett le - itt három nőre jut négy férfi. De a mesés Hawaii szigeten lévő Honululuba is érdemes elutazni, mert ott is rengeteg szingli úriemberrel találkozhatunk. A listán ott van még többek között Miami és Salt Lake City is - hölgyek, irány az USA!

Persze a kutatók a férfiaknak is kedvezni szeretnének néhány adattal: Washingtonban és környékén él a legtöbb szingli hölgy, de Bostonban, New Yorkban és Atlantában is sok a magányos asszony. Reméljük, hamarosan azt is megtudjuk, Európában merrefelé kellene utazgatnunk 2013-ban...

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Szex last minute - Top 5 úti cél szingli csajoknakhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120821-szerelem-parkapcsolat-szex-last-minute-top-5-uti-cel.htmlEzért szeretik a férfiak a nagy mellekethttp://www.life.hu/szeress/20130218-ezert-szeretik-a-ferfiak-a-nagy-melleket-kulonos-kutatasba-kezdett.htmlEsküvő Disney-módrahttp://www.life.hu/szeress/20130215-disney-eskuvo-a-kis-hableany-borebe-bujva-mondta-ki-parjanak.htmlPetting és New Yorkhttp://www.life.hu/szorakozz/20130215-carrie-naploja-kritika-a-szex-es-new-york-kezdeteirol.htmlHalak hava: a kifinomultság és a béke idejehttp://www.life.hu/tested-lelked/20130215-ezoteria-es-csillagjegy-ez-var-rank-a-halak-havaban-2013ban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.