párkapcsolat szerelem randi Britney Spears
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Britney Spears még csak egy hónapja bontotta fel eljegyzését vőlegényével, Jason Trawickkel, máris egy titokzatos új fickó oldalán töltötte a Valentin-napot.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is! Britney villantásait a Stílus Zsaru oldal is nyomonköveti. Kövesd Te is!


A friss párocska egy romantikus vacsorával ünnepelte a szerelmesek napját egy kaliforniai szusiétteremben, a hétvégén pedig közös golfozáson kapták őket lencsevégre.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Britney, akinek már két kisfia született első házasságából úgy tűnik, továbblépett, ám korábbi nyilatkozatából nem ez derül ki. Bevallotta ugyanis, hogy örökké szeretni fogja Jasont. A sztár és exvőlegénye 13 hónapnyi jegyben járás után döntöttek úgy, hogy véget vetnek kapcsolatuknak.

"Mindig is imádni fogom őt és barátok maradunk" - árulta el Spears. Úgy tűnik, ezzel az érzéssel azonban nincs egyedül: "Szeretem őt és a fiúkat is. Örökké barátok maradunk" - nyilatkozta Trawick.

Hát, Britney szupersebességgel lépet tovább az exen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.