párkapcsolat szex férfi LifeNight szexualitás szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden reggel ugyanúgy kezdődik a kedveseddel? Felkelés, reggeli, majd irány a munkahely? Azért, hogy ne laposodjon el a kapcsolat, néha nem árt egy kis izgalmat csempészni az álmos hétköznapokba. A Life.hu elárulja, hogyan.     

Felejtsd el a reggeli álmos kapkodást, a félálomban felhörpintett kávét és az unott búcsúzkodást. Kezdd a napot érzéki csábítással. Lássuk, hogyan!

1. Állítsd be a "vekkert" fél órával hamarabb, mint más hétköznapokon.
2. Osonj ki a fürdőbe és frissítsd fel magad - ehhez öt perc is elég.
3. Bújj vissza a párodhoz és gyengéd masszázzsal, simogatással próbáld meg felébreszteni - nemcsak őt, de a férfiasságát is.
4. Súgd meg neki, hogy nem kell sietni és vedd kézbe az irányítást.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Miért jó a reggeli bujálkodás?

- Mert a pasik reggel jobban kaphatók egy kis huncutkodásra, főleg, ha tudják, nem kell pánikolni, te ügyesen gazdálkodtál az idővel.
- Nem kell figyelni a "megjelenésedre", úgymint szexi ruha, smink - légy természetes.
- A szervezet endorfint termel és nemcsak a szerelmeskedés ideje alatt lesz jobb a kedélyállapotod, de egész nap tele leszel energiával. Figyeld csak meg, ha legyőzöd a reggeli tunyaságot és erotikus kényeztetés után indítod útjára kedvesed, más napokhoz képest háromszor olyan nagy az esélye annak, hogy napközben felhív, szerelmes SMS-t ír, vagy küld egy bolondos képet a neten - egész nap nem tud kiverni a fejéből téged.

Szextipp: Gyönyör házimunka közben (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130221-szex-szerelem-parkapcsolat-hazias-csabitas.htmlSzextipp: így vásárolj be a jó szexhez (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130207-szex-szerelem-parkapcsolat-szextipp-profi-kelleklista-a-jo-szexhez.htmlSzextipp: Ilyen a jó makkmasszázs (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130131-szex-szerelem-parkapcsolat-szextipp-ilyen-a-jo-makkmasszazs-18.htmlSzextipp: Vedd be a mentolt (is) a szádba (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130107-szex-szexualitas-parkapcsolat-vedd-be-a-mentolos-cukorkat-is.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.