esküvő Robbie Williams házasság sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bepillantást engedett élete legintimebb eseményeibe Robbie Williams, akinek legutóbbi videójában részletek láthatók a sztár esküvőjéről is.

Robbie Williams Soul Transmission című számához készült kedvcsinálóként az az egyperces videó, amelyben részletek láthatók a világsztár esküvőjéről és első házassági évfordulójáról is. A képsorokat Robbie sógora készítette, aki ajándékba adta a párnak a felvételeket. Robbie Williams és Ayda Field esküvője 2010-ben volt. A párnak azóta megszületett első gyermeke is, egy kislány, akit Theodora Rose-nak neveztek el.

Robbie Williams csalódott: kisfiút akart, nem kislánythttp://www.life.hu/anyaskodj/kisbabadvan/20121107-robbie-williams-csalodott-mikor-megszuletett-a-kislanya-fiut-szeretett.htmlRobbie és kislánya, Theodora Rosehttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120921-robbie-wiiliams-apa-lett-theodora-rose-williams.htmlRobbie Williams apa letthttp://www.life.hu/anyaskodj/20120919-robbie-williams-brit-enekes-dalszerzo-es-producernek-megszuletett-a-kislanya.htmlBabát vár Robbie Williams nejehttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20120331-babat-var-robbie-williams-neje.htmlRobbie Williams megmutatta otthonát - tegyél te is virtuális sétát!http://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20110805-robbie-williams-megmutatta-otthonat-tegyel-te-is-virtualis-setat.htmlBorzalmas állapotba került Robbie Williams ételmérgezés miatthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110718-borzalmas-allapotba-kerult-robbie-williams-etelmergezes-miatt.htmlMegharapta egy kígyó Robbie Williams kutyájáthttp://www.life.hu/hazitunder/20110707-megharapta-egy-kigyo-robbie-williams-kutyajat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.