Lefújta az esküvőt Orosz Barbara. A műsorvezető néhány hónapja még boldogan áradozott párkapcsolatáról, de úgy tűnik, véget ért a szerelem. A színésznő a Life.hu-nak nem erősítette meg az információkat.

Már külön is költözött párjától Orosz Barbara, aki néhány hónapja még boldogan készült nyárra tervezett esküvőjére. A szerelem azonban úgy tűnik, nem volt tartós.

Fotó: Hajdú D. András [origo]

A műsorvezető két éve volt együtt ügyvéd kedvesével, dr. Pap Lajossal, amikor a férfi megkérte a kezét és Barbara boldogan mondott igent. Ezután lelkesen válogatta az esküvői ruhákat, sőt esküvői magazin címlapján is mosolyogva pózolt. Csakhogy valami elromolhatott kettejük közt, hiszen a műsorvezető szakított vőlegényével és kiköltözött a közös otthonukból is - tudta meg a Blikk.

Szex a mostohatestvérrel: tabu vagy megengedett?http://www.life.hu/szeress/szex/20110617-szex-szerelem-parkapcsolat-szex-a-mostohatestverrel.html Szextipp hétvégére: Ettől élvez el a férfi (18+)http://www.life.hu/szeress/20130301-szex-es-szerelem-6-tipp-a-ferfi-felejthetetlen-orgazmusaert.html Ilyen volt Robbie Williams esküvőjehttp://www.life.hu/szeress/20130301-robbie-williams-enekes-eskuvoje.html A leghíresebb sztárcsókokhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130228-szex-szerelem-parkapcsolat-a-leghiresebb-sztarcsokok.html