Becsajozott az öreg Russell Crowe?

ebéd forgatás válás barátság szerelem Samantha Barks korkülönbség Russel Crowe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szemet vetett Russell Crowe fiatal kolléganőjére, Samantha Barksra. Együtt ebédeltek a minap, és a képek alapján remekül érezték magukat. Vajon csak barátok vagy ez egy bimbódzó szerelem?

"Öregember nem vénember" - tartja a mondás, és milyen igaz ez Russell Crowe-ra! Gladiátorunk lassan fél évszázados lesz (48 éves most), és úgy tűnik, nem veti meg fiatal kolléganője, a mindössze 22 éves Samantha Barks társaságát. A nyomorultakban dolgoztak együtt, és különleges viszonyuk azóta is tart. Legutóbb a kis párocska fülig érő szájjal rótta a Los Angeles-i utcákat, és egy kellemes kis ebédet fogyasztottak el - számol be a Daily Mail. Arra azért ügyeltek, hogy ne mutassák ki érzelmeiket, mindenesetre nagy összhang volt kettejük között. Csakúgy, mint legutóbb az Oscar-gála utáni bulin.

Forrás: Instagram/Samantha Barks
Forrás: Instagram/Samantha Barks

Samantha nemrég megosztott egy közös képet is az Instagram oldalán, és azt írta mellé, hogy ez az egyik kedvence. A fotón a furcsa párocska épp boksz eckéket vesz a forgatáson. Russell Crowe egyébként októberben vált el feleségétől, Danielle Spencertől. 9 évig voltak házasok és 2 gyermekük született. Úgy néz ki, a színész máris túltette magát a szakításon. Ti szurkoltok, hogy összejöjjenek Samanthával?

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.