A brit X-Factor énekese, Christopher Maloney bevallotta, hogy meleg.

Az énekesről már a verseny ideje alatt azt találgatta mindenki, hogy melyik nemhez vonzódik. A műsorban azonban a versenyzők nem nyilatkozhatnak a magánéletükről, így akkor nem derült ki a 45 éves Maloney-ról az igazság.

Forrás: Facebook

Az énekes most végre bevallotta az igazat magánéletéről a Now magazine-nak. "Igen, meleg vagyok! De én ezt soha nem tagadtam. Amikor a hírek felröppentek rólam, akkor csakis a show-ra koncentráltam, ott pedig helytelen lett volna erről beszélni" - nyilatkozta az énekes.

Maloney arról is beszélt, hogy a hosszú távú kapcsolatokat részesíti előnyben, és a verseny ideje alatt is párkapcsolatban élt. Párjával már több mint három éve vannak együtt.

Az énekes egyébként mérhetetlenül népszerű a hazájában, a tehetségkutatóban első körben a mentorok házáig jutott, ahonnan végül saját mentora, Gary Barlow nem vitte tovább az élő show-ba. A nézők viszont másként döntöttek, és vigaszágon beszavazták az énekest a műsorba, ahol Maloney egészen a döntő harmadik helyéig menetelt.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!Óriáscég emberei szavaznak Csézyre?http://www.life.hu/legykepben/20130312-csezyre-parja-szabo-laszlo-mlm-halozata-kuldi-az-smseket-a.html Király Linda anyukája öltözteti Liptaithttp://www.life.hu/legykepben/20130311-kiraly-gabriella-stylist-kiraly-linda-edesanyja-oltozteti-liptai-claudiat.html Öt és fél órán át küzdöttek Cipő életéérthttp://www.life.hu/legykepben/20130312-cipo-bodi-laszlo-a-republic-egyuttes-enekesenek-a-szive-adta.html Csalódott apjában Gesztesi Károly fiahttp://www.life.hu/legykepben/20130311-gesztesi-karoly-fia-gesztesi-mate-a-joban-rosszban-sztarja-szerint.html Százezreket bukott kiesésével Bálint Antóniahttp://www.life.hu/legykepben/20130311-balint-antonia-szombat-esti-laz-elso-kiesoje-tobb-szazezer-forinttol.html Dominának öltözött a magyar énekesnő - Fotóhttp://www.life.hu/legykepben/20130311-szulak-andrea-a-nagy-duett-sztarja-dominanak-oltozott.html Csúnyán lerészegedett az X-Factor sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130311-csunyan-bepialt-simon-cowell-teves-producer-az-xfactor-mentora-es.html Kirúgták az X-Factor műsorvezetőjéthttp://www.life.hu/szorakozz/20130220-kirugtak-az-xfactor-musorvezetojet-khloe-kardashiant-a-tehetsegkutato-kovetkezo-evadat.html Egymást nyalták-falták az x-factoros fiúkhttp://www.life.hu/szorakozz/20130219-az-xfactor-enekesek-rylan-clark-es-jj-hamblett-intim-kepet.html Ingyenes lesz a szavazás az X-Factorbanhttp://www.life.hu/szorakozz/20130206-ingyenes-lesz-a-szavazas-az-xfactorban-mert-rohamosan-csokken-a.html