Magdi is és Marcsi is Győri Szilvia szexuálpszichológus és tanácsadó szakpszichológushoz, a Life.hu szakértőjéhez fordult, amikor elbizonytalanodtak, hogy mi is történik a vaginájukban, amikor párjuk a csúcsra ér. Szakértőnk és korábbi cikkeink segítségével igyekeztünk körüljárni a témát.

"Jó Napot!

Szeretném megtudni, hogy mi az oka annak, hogy szeretkezés után a párom spermája nagyon hamar kifolyik belőlem?

Várom mielőbbi válaszát,

Magdi"

Forrás: Thinkstock

Kedves Levélíró!

Fontos lenne tudni, hogy ez a kérdés miért foglalkoztatja, vagy mi lehet az oka annak, hogy ez zavarja. A sperma azért folyik ki viszonylag hamar, mert a hüvelynek picit ferde a fala - a jelenség teljesen természetes.  

A hímivarsejtek ettől függetlenül megtalálják az utat a petesejt felé. Tehát ha ez a tény azért zavarná, mert épp gyermeket terveznek a párjával, akkor emiatt ne aggódjon, nem ezen fog múlni.

Ajánlom figyelmébe korábbi szakértői cikkemet. Akkor Marcsi fordult hozzám egy hasonlóan érzékeny kérdéssel.

Üdvözlettel,

Győri SzilviaCikkek, amelyeket még a témához ajánlunk:

Kevés dolgot becsülnek és védenek úgy a férfiak, mint saját nemi szervüket. Féltőn óvják például egy focilabda okozta sérüléstől, arról azonban kevesen tudnak, hogy a háztartásban előforduló eszközök nagy része kifejezetten csökkenti a spermaszámot, másik része pedig impotenciát okozhat. A teljes cikk itt érhető el.

Bűncselekmény vagy ártatlan, de rafinált női fogás a férfiak spermájának "titkos" beszerzése?  A teljes cikket itt érheted el.Tedd fel kérdéseidet a szakerto@life.hu címen! Kérdéseddel együtt azt is írd meg, hogy a Life.hu melyik szakértőjétől szeretnél választ kapni. Ezt követően hamarosan megjelenik a cikk, amely segítséget nyújthat számodra.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon  is!Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!Gyermekkori maszturbálás szakértői szemmelhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130217-majsai-laszlo-a-lifehu-szakertoje-pszichopedagogus-nevelesi-tanacsado-terapeuta-valaszol.html Rúzsozz, mint egy profi! - Sminktippek a szakértőtőlhttp://www.life.hu/szepulj/20120403-tavaszi-szepsegtrend-ruzsozz-mint-egy-profi-sminktippek-a-szakertotol.html Valóban agresszívebbek a mai gyerekek? - Meglepő válaszok a szakértőktőlhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110913-valoban-agresszivebbek-a-mai-gyerekek-meglepo-valaszok-a-szakertoktol.html Így lesz magabiztos a mosolyodhttp://www.life.hu/szepulj/20130308-dr-budai-zsolt-szakerto-tanacsaival-garantalt-a-magabiztos-szebb-mosoly.html Mi kell a tökéletes sminkhez?http://www.life.hu/szepulj/20130310-pinter-andrea-smink-es-maszkmester-szakertoi-tanacsai-tavaszi-sminktrendek.html Kínos és ciki? Nem kell tovább piros fejjel járnodhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130307-rozaceas-bor-borpir-piros-arc-pattanasok-dr-kaszab-csilla-szakerto.html