A legmodernebb lánykérés - ez a jövő?

facebook Twitter lánykérés szerelem közösségi oldalak Jon Park
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közösségi oldalak nemcsak arra jók, hogy ismerkedj és híreket olvass, de akár a lánykérésben is segíthetnek. Csajok, rángassátok a monitor elé a pasijaitokat. Persze csak akkor, ha a közeljövőben férjhez mennétek!

Nem könnyű romantikus, kreatív és egyedi lánykéréssel előrukkolni manapság. Egy Jon Park nevű srácnak azonban sikerült. Tulajdonképpen semmi mást nem csinált, csak kihasználta a közösségi oldalak előnyeit. Na jó, a pasi egy kicsit bennfentes, mert a Facebooknál dolgozik, ráadásul párja, Genevieve Wong pedig a Twitter egyik alkalmazottja. Így azért könnyű, nem? A fiú eldöntötte, hogy stílusosan Twitteren kéri meg szerelme kezét. Átdobott neki egy videoüzenetet, amelyben kettejükről mutatott be közös fotókat. A videó végén a srác felteszi a lánynak a nagy kérdést, de már élőben. Szerintünk egyszerű, de nagyszerű ez a lánykérés.

Itt megnézheted a teljes videót, hátha ihletet kapsz tőle!

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Fémcsipesz a mellbimbón - Halálos szexbalesetek (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130311-szex-szerelem-parkapcsolat-halalos-szexbalesetek-vigyazz-hogyan-szerelmeskedsz.htmlA bálnaformám miatt nem szexel velem?http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130313-szex-a-terhesseg-hetedik-honapjaban-terhesszex-gyori-szilvia-szakerto-valaszol.htmlOlimpikonra feni a fogát a férfiak álma?http://www.life.hu/szeress/20130312-ryan-lochte-uszo-olimpikon-es-carmen-electra-szineszno-a-baywatch.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.