párkapcsolat szex LifeNight szexualitás szerelem gyönyör
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyönyörrel teli lehet a spontán ölelés is, de a Life.hu most azt osztja meg veled, hogy lélekben hogyan tudsz ráhangolódni egy igazán felejthetetlen szexuális együttlétre.

Egy órával a partnereddel tervezett szex előtt (legyen időd felfrissülni is) öltözz kényelmes ruhába: ha lehet, pamutruhát vagy érzéki, leheletfinom selymet válassz. A szín sem mindegy: ha óriási szexhancúrozásban gondolkodsz, akkor vörösbe vagy az árnyalataiba öltözz. Legyen csend körülötted, csak a mécsesek sercegését hallhatod. Gyújthatsz tértisztító füstölőket is, de ha az illatuk vagy a füstjük elvonja a figyelmed önmagadról, akkor inkább mellőzd őket.

Thinkstock
Thinkstock

Ülj lótuszülésbe, vagy dőlj hanyatt kényelmesen, ahogy az neked megfelelőbb. Figyelj magadra, vedd számba minden porcikádat a talpad, a bokád finom ívétől a fejed búbjáig. Képzeld el, ahogy partnered vágyakkal telten végigcsókolja azokat, ahogy a kezével, a forró leheletével kényezteti a bőröd. A kezeddel meg is simogathatod magad (anélkül, hogy nyújtózkodnod kellene), mindig épp ott, ahol képzeletedben a párod keze szeretget. Ne hagyj ki semmit a szexi felsorolásból, majd képzeld el, ahogy viszonzod párod szerelmét.

A cél ebben az esetben nem az önkielégítés. A meditáció célja, hogy felkészítsd a szexuális energiáidat arra, hogy befogadhasd a párodat, ha együttlétre kerül sor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.