a nap cikke párkapcsolat szex szexualitás szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A káposzta felmelegítve jó, na de egy kapcsolat...? Mégis mindannyian kerültünk már olyan helyzetbe, hogy egy ex kapcsán felmerült az újrázás lehetősége. Pasik vallanak arról, ők mit csinálnak ilyenkor.  

1. Csak szex és más semmi

István, HR-munkatárs (28)

"Nem kezdenék semmilyen új kapcsolatba olyannal, akivel egyszer már együtt jártunk. Nyilván nem véletlenül lett vége egyszer, és az akkori problémák csak újra előjönnének. Egy dologban teszek kivételt: a szexben. Ha valakivel anno nagyon jók voltunk együtt az ágyban, akkor ilyesmi később is szóba jöhet. De csak bizonyos idő elteltével és csak szextársi viszonyban."

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock


2. Három a magyar igazság

Dávid, szövegíró (33)

"Vicces ez a kérdés, mert sokáig el sem tudtam volna képzelni, hogy én valakivel újra... Aztán jött egy lány, aki már azóta háromszor volt a barátnőm. Először egy röpke kapcsolat erejéig, ami mindkettőnknek inkább az előzőből való kilábalást szolgálta. Aztán később egy éven át igazi, lángoló szerelemben. Utána pedig még volt egy féléves 'levezető szakasz'. De azóta sem tudtunk teljesen elszakadni egymástól: barátként máig jóban vagyunk."


3. Nulla tolerancia

Tamás, jogász (39)

"Akivel egyszer vége, azzal legyen tényleg vége. Én teljesen megszakítom a kapcsolatot az exeimmel, és nincs is bennem semmilyen késztetés arra, hogy ne így tegyek. Biztos túl komolyan veszem a dolgokat, de akire egyszer szerelmemként tekintettem, arra nem akarok utána úgy nézni, mint csak egy nőre a társaságból, egy barátra, vagy pláne egy másik férfi párjára. Ha valakivel közös baráti társaságunk volt, akkor is szakítás után választás elé állítottam őket: döntsék el, melyikünkkel tartják a kapcsolatot ezentúl."


4. Átváltozások

Gergő, zenész (25)

"Szerintem azon múlik minden, hogy ami egykor közöttünk volt, az át tud-e alakulni egy újfajta viszonnyá. Egyből a szakítás után biztosan nem: aki ezzel áltatja magát, az téved. De némi idő elteltével fel lehet építeni egy új, másfajta kapcsolatot. A lényeg, hogy szinte nulláról kell kezdeni, és hogy az elmúlt sérelmeket ki kell hagyni belőle. A siker persze kevésbé garantált, mintha valaki tényleg újat ismerünk meg."

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

5. Többszörös exszédelgő

Róbert, orvos (45)

"Velem többször is előfordult már, hogy újrakezdtem kapcsolatot régebbi szerelmeimmel. Egy alkalommal a távolság szakított el minket egymástól: külföldön kaptam munkát, és nem bírtuk a távkapcsolatot, így amikor évekkel később hazatértem, muszáj volt újra megpróbálni, hogy működhet-e a dolog. Egy darabig jól elvoltunk. Egy másik esetben pedig a régi iskolai szerelmemmel találkoztam húsz évvel később: már egy másik nő lett belőle, de ugyanúgy vonzott. Ő a feleségem most, és a két gyermekem anyja."

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



A vibrátor és a férfi - pasik vallomásai (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121120-szex-szerelem-parkapcsolat-a-vibrator-es-a-pasik-mit.htmlAz egzotikus nők titka - pasik vallomásaihttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20121115-szex-szerelem-parkapcsolat-az-egzotikus-nok-titka-miert-buknak.htmlA méret a lényeg? - pasik vallomásai a női mellrőlhttp://www.life.hu/szeress/szex/20120905-szex-szerelem-parkapcsolat-a-meret-a-lenyeg-pasik-vallomasai.htmlA legnagyobb szexparák, avagy mitől fél a férfi az ágyban? - pasik vallomásai (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120814-szex-szerelem-parkapcsolat-a-legnagyobb-szexparak-avagy-mitol-fel-a.htmlSzerinted mi számít megcsalásnak? - pasik vallomásaihttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120717-szex-szerelem-parkapcsolat-szerinted-mi.htmlFérfiak szex nélkül, avagy ki meddig bírja? - pasik vallomásai (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120710-pasik-szex-nelkul-ki-meddig-birja-18.html7 kínos szexbaki, amit nő elkövethet - pasik vallomásai (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120511-7-kinos-szexbaki-amit-no-elkovethet-pasik-vallomasai.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.