lakodalom esküvő Kína kínai luxusautó LifeNight drága
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Így kell lakodalmat ülni kínai módra.

Kína egyik legdrágább esküvőjét tartották a délnyugat-kínai Csungking városában, amelyért 190 millió forintnak megfelelő összeget pengetett ki a vőlegény édesapja. A jól ismert és tehetős üzletember apuka elmondása szerint tartozott ennyivel a fiának, aki kiskorától kezdve távol élt családjától. A nagy szervezés közepette pedig a cégére is gondolt, hiszen a világra szóló rendezvényt remek reklámnak gondolta. A fényűző lagzira egy luxusszállodában került sor, ahol összesen száz asztalra terítettek, asztalonként 360 ezer forintnyi összegben.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

A fellépő zenészek, a család ismerősei lévén, "baráti áron" szórakoztatták a násznépet, hiszen mindössze 75 millió forintot kértek az estéért. Milyen kegyesek... Mivel az apuka mindenből a legjobbat akarta kicsi fiának és menyének, ezért az esküvői konvojt olyan luxusautókból állította össze, mint Rolls-Royce, Lamborghini, Bentley, Ferrari és Porsche.

Forrás: MTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.