Coming out kosárlabda meleg férfi Earvin Johnson III, EJ homoszexualitás Magic Johnson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Coming out Magic Johnson fiától. A legendás kosárlabdajátékos csemetéje, EJ a minap kézen fogva sétált barátjával. A szülők büszkék gyermekükre és támogatják.

Nem titkolja tovább a profi kosaras fia, hogy meleg. Magic Johnson csemetéje, Earvin Johnson III, ismertebb nevén EJ, kézen fogva lépett ki egy Los Angeles-i bárból barátjával.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Magic Johnson fia (jobbra) és pasija

A fiú nem is nagyon tudná letagadni nemi hovatartozását. A kép legalábbis árulkodó: a srác egy pink cipőt és egy fekete boát visel, közben nőisen lóbál egy táskát - írja a US magazin. A már visszavonult profi kosaras és felesége büszkék a fiúkra.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A kosaraslegenda, Magic Johnson

Magic Johnson azt mondta: mindenben kiállnak fiúk mellett. A sportlegenda még 1991-ben vallotta be, hogy HIV-fertőzött. Egy korábbi interjúban pedig arról beszélt, hogy a homofóbia, vagyis a homoszexuálisokkal szembeni ellenérzések még ma is léteznek, főleg a feketék közösségében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.