Tina Turner házasság Ike Turner Svájc eljegyzés Erwin Bach szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Összeházasodik Tina Turner és Erwin Bach zenei producer. Az énekesnő pazar lagzit tervez Svájcban. Ez lesz a sztár második frigye.

Hivatalosan is összeköti életét Tina Turner és barátja, Erwin Bach. Bár az énekesnő 18 éve van együtt szerelmével, oltár elé csak most állnak. Állítólag hatalmas lakodalmat terveznek svájci otthonukhoz közel, a zürichi tó partján - írja a Sun.

AFP
AFP

A 73 éves hírességnek, aki legutóbb a Vogue címlapján pózolt, ez lesz a második házassága: 1976-ban vált el erőszakos férjétől és nagy szerelmétől, Ike Turnertől. Erwinnel 1985-ben ismerkedett meg, és 15 éve élnek Svájcban. A sztár még amerikai állampolgárságáról is lemondott emiatt. Sok boldogságot a rocknagyinak!

Durván néz ki a 73 éves rocknagyi!http://www.life.hu/szepulj/20130311-elkepesztoen-fiatalosan-nez-ki-tina-turner-enekesno-a-73-eves.htmlKatie Holmesnak új hódolója vanhttp://www.life.hu/szeress/20130402-katie-holmes-szinesznonek-uj-hodoloja-van-egy-jazz-enekes-peter.htmlEltitkolt házasságok a sztárvilágbanhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130329-eltitkolt-hazassagok-a-sztarvilagban-john-f-kennedy-jr-es.htmlSokáig nem volt orgazmusa Geri Halliwellnekhttp://www.life.hu/szeress/20130401-geri-halliwellnek-az-egykori-spice-girl-enekesnojenek-30-eves-koraig.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.