Elárulta hosszú házasságának titkát Jada Pinkett Smith: a színésznő férje, Will Smith bármit csinálhat. Korábban azt pletykálták, hogy a házaspár nyitott kapcsolatban él.

Megvan a recept a hosszú házasságra - legalábbis Will Smithéknél. Jada Pinkett Smith színésznő 16 év együttlét után elárulta a tutit: párja bármit megtehet, de csak egy feltétellel: utána merjen a tükörbe nézni.

Forrás: AFP

Korábban sokszor az a hír terjedt el a párról, hogy nyitott kapcsolatban élnek. A legnagyobb vihart az kavarta, amikor 2011-ben Jadát összeboronálták Marc Anthonyval, aki akkor még J.Lo férje volt. A színésznő ezeket cáfolta. Hozzátette: bár nem nyitott kapcsolat az övék, de nem is tartja rövid pórázon Willt, akivel két gyermeket nevelnek. Ennyi lenne a nagy titok?

Fotó: Terry RichardsonKövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc, vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL!Jada Pinkett Smith elárulta bomba alakjának titkáthttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120607-jada-pinkett-smith-elarulta-bomba-alakjanak-titkat.html Bepasizott Madonna lányahttp://www.life.hu/szeress/20130405-madonna-lanya-lourdes-leon-a-homeland-sztarjaval-timothee-chalamettel-jar.html Ilyen egy kínai luxuslagzihttp://www.life.hu/szeress/20130403-lifenight-190-millioba-kerult-a-kinai-luxuslakodalom-a-vilag-legdragabb.html Hozzámegy rocksztár pasijához Kate Hudsonhttp://www.life.hu/szeress/20130403-kate-hudson-szineszno-az-elle-cimlapjan-pozol-es-megigerte-hogy.html Eljegyezték Tina Turnerthttp://www.life.hu/szeress/20130403-tina-turner-enekesno-es-erwin-bach-zenei-producer-osszehazasodnak-svajcban.html