P. Diddy-t rajtakapták új barátnőjével.

A 43 éves rapmogul legújabb kedvese Kate Upton, a 20 éves szupermodell. A gyönyörű szőkeség legutóbb közölte, nem kedveli a szőrös pasikat - reméljük a rapper erre majd odafigyel. Az új sztárpár Miami egyik felkapott szórakozóhelyének VIP részlegében csókolózott szenvedélyesen. A szemtanúk szerint nem is próbálták leplezni, hogy együtt vannak.

Forrás: AFP

A szerelmes éjszakát egy romantikus randevú követte, hiszen a pár néhány nappal később New Yorkban ebédelt együtt egy elegáns szállodában. P. Diddy januárban még az énekesnővel, Cassie-vel járt, akivel közös otthont kerestek Beverly Hillsben, de azóta nem lehetett őket együtt látni és a jelek szerint a rapper továbblépett. Akárcsak Kate Upton, aki februárban szakított sportoló barátjával.

A modell sajtósa egyelőre tagadja, hogy Kate és P. Diddy egy párt alkotnának.

Forrás: [origo]Kövesd a StílusZsarut a Facebookon!


A StílusZsaru mindig figyel és rajta tartja a szemét a sztárokon és stílusikonokon, valamint azok ruháin is. Követi a legdurvább stílusbakikat és elkalauzol a divat világában.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A STÍLUSZSARU OLDAL!Pasija tette lapátra Palvin Barbithttp://www.life.hu/szeress/20130411-palvin-barbi-magyar-modellel-gimnazista-pasija-kristof-szakithatott.html A férfiak szőrösen szeretik?http://www.life.hu/szeress/20130410-lifenight-az-intim-szortelenitesben-a-termeszetesseg-hodit.html Menyasszony lett a gyönyörű énekesnőbőlhttp://www.life.hu/szeress/20130408-frankie-sandfordot-a-saturdays-enekesnojet-eljegyezte-focista-pasija-wayne-bridge.html Babavárás szex nélkül? Ugyan! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130409-szex-szerelem-parkapcsolat-9-honap-szex-nelkul-ugyan-5.html