Nem semmi: egy idős nő az interneten talált magának egy szeretőt, aki csaknem 40 évvel fiatalabb nála. Mindez elhunyt férje kívánsága történt.

Férje kívánságára keresett partnert egy 67 éves asszony: párja ugyanis halálos ágyán arra kérte, szedjen fel egy huszonéves férfit, ha ő már nem lesz - írja aSun brit bulvárlap. Joan Lloyd betartotta ígéretét és elcsábított egy 29 éves fiatalembert, akit a Facebookon ismert meg.

Forrás: Northfoto
Az "ifjú" pár

Kapcsolatuk közben szorosabbá vált, össze is költöztek a nő walesi házába. Az asszony korábban modellként dolgozott és számos plasztikai műtéten van túl, hogy hozza a formáját nagymamakorában is. Arra különösen büszke, hogy aktív nemi életet él csaknem 40 évvel fiatalabb párjával. Kapcsolatukat a nő négy gyermeke, tizenhárom unokája és hét dédunokája is támogatja.

Válik John Travolta?http://www.life.hu/szeress/20130412-kelly-preston-szineszno-elvalik-john-travolta-szinesztol-ha-nem-valtozik.html Kamerák előtt szexel a színésznőhttp://www.life.hu/szeress/20130411-lifenight-thandie-newton-szineszno-kamerak-elott-szexel-a-rouge-cimu.html Pasija tette lapátra Palvin Barbithttp://www.life.hu/szeress/20130411-palvin-barbi-magyar-modellel-gimnazista-pasija-kristof-szakithatott.html A férfiak szőrösen szeretik?http://www.life.hu/szeress/20130410-lifenight-az-intim-szortelenitesben-a-termeszetesseg-hodit.html Menyasszony lett a gyönyörű énekesnőbőlhttp://www.life.hu/szeress/20130408-frankie-sandfordot-a-saturdays-enekesnojet-eljegyezte-focista-pasija-wayne-bridge.html