a nap cikke Elle McPherson gazdagság Stephanie Seymour Naomi Campbell szerelem Kate Capshaw Donald Trump Salma Hayek Rupert Murdoch Mark Zuckerberg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Salma Hayek, Naomi Campbell, Elle Macpherson. Mi a közös bennük? Azon kívül, hogy világsztárok, multimilliárdos férfiakat fogtak maguknak. A Life.hu összeszedte a legismertebb és persze legtehetősebb párosokat.

Forrás: AFP
Forrás: AFP
Salma Hayek

A filmsztár Francois-Henri Pinault személyében talált rá az igazira. A szexi mexikói színésznő és nála jóval idősebb francia pasija 2007-ben jegyezték el egymást. Néhány hónappal később pedig már jött is a baba. A párocska 2008-ban szakított, de ismét összejöttek, és egy évre rá, Valentin-napon összeházasodtak. Kapaszkodjatok meg: a pasinak és családjának több mint 3 ezer milliárd forintra becsülik a nettó vagyonát.

Forrás: AFP
Forrás: AFP
Naomi Campbell

A modell sem panaszkodhat: a gazella testű szupermodell orosz üzletember szerelmével, Vladimir Doroninnal 2008-ban kezdett közelebb kerülni egymáshoz. A férfi vagyona "csupán" 224 milliárd forintot kóstál.

Forrás: AFP
Forrás: AFP
Priscilla Chan

Finoman fogalmazva sem járt rosszul az a gyermekorvos hölgy, Priscilla Chan sem, aki Mark Zuckerberggel kezdett randizni még az egyetemi évek alatt, a Harvardon. A Facebook alapítójának is több mint 3000 milliárd forintja van.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto
Elle Macpherson

A szupermodellnek is lesz mit a tejbe aprítania. A szállodaörökös Jeffrey Sofferrel 2011-ben ismerték meg egymást. Egy rövid szakítás után tavaly ismét közel kerültek egymáshoz, olyannyira, hogy eljegyzés is történt. A milliárdos pasi becsült vagyona nettó 224 milliárd forint körül van.

Forrás: AFP
Forrás: AFP
Stephanie Seymour

A modell mintha a saját apjához ment volna hozzá: üzletember házastársa, Peter M. Brant jóval idősebb nála. Az élet azonban őket igazolta: 1995 óta együtt vannak és három gyermekük született. Nem kell majd aggódniuk az osztálypénz miatt: a férfi vagyona 600 milliárd forint.

Forrás: AFP
Forrás: AFP
Wendi Deng

Mint tűz és víz: így fest egymás mellett a bájos kínai üzletasszony, Wendi Deng és a médiamogul, Rupert Murdoch. Ők is régi házasok és két lányuk van. Murdoch szép kis summával büszkélkedhet: 2500 milliárd forinttal.

Forrás: AFP
Forrás: AFP
Melania Trump

A modell sem a leghelyesebb és legfiatalabb pasival ment az oltár elé, de erre mondják, hogy a szerelem vak. A gyönyörű szlovén modell 2005-ben ment hozzá az ingatlanmágnás Donald Trumphoz. Egy fiúgyermekük született. Trump vagyona 720 milliárd forint.

Forrás: AFP
Forrás: AFP
Kate Capshaw

A színésznő egy szakmabelire csapott le: 1991-ben házasodott össze Steven Spielberg filmrendezővel. Mindketten hoztak egy-egy gyereket az előző házasságukból, és öt közös született még. Spielberg vagyona szintén 720 milliárd forint.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.