Feltehetően szexuális aktus közben veszítette életét a magyar divatvilág pápája, Király Tamás április elején. Nem ez az első eset, hogy egy közismert arc utolsó evilági élménye egy végzetes szeretkezés volt. Míg a bulvárlapok egymással versenyezve igyekeznek kideríteni az apró részleteket a divatpápa tragikus halálával kapcsolatban, a Life.hu-n felidézzük a sztárvilág legismertebb szex-haláleseteit.

1. James McConaughey

Matthew McConaughey-ért egy egész világ epekedik, és ez nem is meglepő: a szőke színész majd' minden egyes filmjében ledobja a pólóját, hogy megmutathassa tökéletesre edzett hasizmait és napbarnított mellkasát. A családban azonban nem ő az egyetlen, akiért odavannak a nők: édesapja, James Donald McConaughey valódi sármőr volt. A színész édesanyja, Kay, a családjuk történetét elmesélő önéletrajzi könyvben vallott róla: Matthew papájának a libidója lett a veszte, hiszen szeretkezés közben hunyt el. McConaughey mama szerint Jamesnek így volt a legjobb, hiszen "azt csinálta, amit a legjobban szeretett", és azt is hozzátette: igazán büszke a férjére.

2. Nelson Rockefeller

Nelson Rockefeller, az Egyesült Államok egykori alelnöke a legendák szerint akkor kapott szívinfarktust, amikor éppen a csúcson volt. A férfi azonban nem a feleségével, hanem a titkárnőjével szeretkezett, amikor megállt a szíve. Szeretője, Megan Marshack ráadásul annyira meg volt szeppenve, hogy fogalma sem volt, mitévő legyen, így órákon át nem hívott mentőautót a haldokló vagy halott alelnökért. Bár a mai napig akad, aki szerint Rockefeller halála szexbalesetnek álcázott gyilkosság volt, azért azon sincs semmi szégyellnivaló, ha igaz a pletyka.

Forrás: AFP

3. Errol Flynn

Hollywood aranykorában nem volt éppen divat egészségesen élni. A szívtipró Errol Flynn, akiért nők és férfak egyaránt epekedtek, ugyan aktust követően esett össze, ám tulajdonképpen nem is a szexbe halt bele, hanem abba, hogy a szíve, a tüdeje és a vénái egyaránt rettenetes állapotban volt. A boncolást végző orvos szerint a bohém és szabados életmód egy hetvenöt éves férfi testévé változtatta az alig ötvenes Flynn fizikumát.

Forrás: AFP

4. John Garfield

A postás mindig kétszer csenget sztárja, John Garfield sem volt épp csúcsformában harminckilenc évesen: ő szintén szívrohamban hunyt el egy csodálatos szeretkezést követően. A szívtipró épp Iris Whitney színésznővel bújt ágyba, ám sosem kelt fel onnan: a szőke díva másnap reggel hiába ébresztgette szerelmét.

Forrás: AFP

5. Michael Hutchence

Az ausztrál pop-rock banda, az INXS a kilencvenes évek egyik legfelkapottabb zenekara volt. Az alapító, Michael Hutchence nemcsak tehetségével, de hanyag eleganciájával és szexepiljével is megigézte a közönséget. A csapat egyik legnagyobb slágerének címe "Disappear", azaz "Eltűnik" volt, ám azt senki sem gondolta volna, hogy a dalszöveg önbeteljesítő jóslat is: a sztárt 1997-ben holtan találták a sidney-i  Ritz-Carlton hotelban. A férfi évek óta szenvedett depressziótól, így halálát sokan öngyilkosságnak titulálták, ám Michael testvére, Rhett szerint a zenész szex közben halt meg. A szexuális gyönyört fokozó oxigénmegvonást hipoxifíliának nevezik, és évente több mint ezer halálos áldozatot követel az USA-ban. Az INXS alapítója is egy volt közülük, de David Carradine, a Kill Bill csillaga is a fojtogatós szexjátékba halt bele 2009-ben - szintén egy szállodában.

Forrás: AFPFotó: Terry RichardsonKövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL!Milyen pornót keres a férfi? - pasik vallomásai (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130411-szex-szerelem-parkapcsolat-milyen-pornot-keresnek-a-pasik.html Babavárás szex nélkül? Ugyan! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130409-szex-szerelem-parkapcsolat-9-honap-szex-nelkul-ugyan-5.html Eszement szextippek, amikkel vigyázz! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130407-szex-szerelem-szexualitas-eszement-szextippek.html Így szeretik a sztárok a szexet (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130404-szex-szerelem-parkapcsolat-igy-szeretik-a-sztarok-a-szexet.html A kis mellek forradalma - Kinek jön be a nagy cici?http://www.life.hu/szeress/szex/20130322-szex-szerelem-parkapcsolat-a-kis-mellek-forradalma-csak.html Az orális szex művészete (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20110630-szex-parkapcsolat-szerelem-az-oralis-szex-muveszete.html Szex az orvosi szobában (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130321-szex-szerelem-parkapcsolat-hutlen-orvosok-csalfa-apolonok-ki.html Ki is volt Király Tamás?http://www.life.hu/legytrendi/20130412-kiraly-tamas-meggyilkolt-magyar-divattervezo-portreja.html Beismerte tettét Király Tamás gyilkosahttp://www.life.hu/legykepben/20130411-kiraly-tamas-divattervezo-gyilkosa-reszegen-bedrogozva-olt-tettet-beismerte.html Elkapták Király Tamás feltételezett gyilkosáthttp://www.life.hu/legykepben/20130410-kiraly-tamas-meggyilkolt-divattervezo-feltetelezett-gyilkosat-elkapta-a-rendorseg.html Sejtik, ki ölte meg Király Tamásthttp://www.life.hu/legykepben/20130409-kiraly-tamas-magyar-divattervezo-feltetelezett-gyilkosat-megtalalta-a-rendorseg.html Szexpartnere lehetett Király Tamás gyilkosahttp://www.life.hu/legykepben/20130409-kiraly-tamas-magyar-divattervezo-gyilkosa-velhetoen-a-szexpartnere-lehetett.html Selyemsállal fojtották meg Király Tamásthttp://www.life.hu/legykepben/20130408-kiraly-tamas-magyar-divattervezot-selyemsallal-folythattak-meg.html