30 év után vége Osbourne-ék házasságának?

házasság párkapcsolat válás Ozzy Osbourne Sharon Osbourne
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, mégsem olyan felhőtlen a kemény rock álompárjának élete, mint ahogy azt a legenda tartja. Ozzy és Sharon Osbourne házassága eddig megbonthatatlannak tűnt annak ellenére, hogy mindketten finoman fogalmazva temperamentumosak. Most azonban egyre több jel utal arra, hogy külön utakon járnak és nem is tesznek semmit, hogy újra együtt legyenek.

A brit The Sun bulvárlap információi szerint a 64 éves Ozzy és 60 éves felesége nem egyszerűen külön költöztek: mindketten elhagyták villájukat. Sharon egy elegáns hotelben húzta meg magát, Ozzy pedig inkább kibérelt egy lakást, mint hogy az üresedő házban maradjon. Annak ellenére, hogy csak pár kilométer választja el őket, kerülik egymást, még egy vacsorára sem találkozik a család - mesélte a lapnak egy a párt ismerő forrás.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Baljós jel még, hogy az utóbbi hónapok celebeseményein rendre jegygyűrű nélkül mutatkoztak. A feleség ráadásul nemrég a Twitteren borult ki: egy rajongónak bevallotta, hogy depressziós, maga sem érti, hogy tud minden nap felkelni és vidámságot színlelni. Sharon még a hetvenes években lett rajongóból menedzser, majd hitves. Harminc éve házasok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.