Néhány hete összegyűjtöttük azon filmes édeshármasokat, ahol a fiúk voltak többségben, így az igazság azt kívánja, hogy a másik felállást se hanyagoljuk. Következzék hát a Life.hu válogatása olyan forró mozis jelenetekből, ahol a nőké a kétharmad.

1. Nagyítás (1966)

A két nő: Jane Birkin és Gillian Hills
A férfi: David Hemmings

Michelangelo Antonioni remekművét ma már úgy tartjuk számon, mint a filmes modernizmus egyik alapvetését, de a maga korában más miatt is beszéltek róla: ez volt az első nem pornográf film, amiben női fanszőrzetet láthattak a nézők, és az első olyan közismert mozifilm, amiben hármasban hancúroztak a szereplők. A film főszereplőjét, a nagyvilági életet élő divatfotóst az ominózus jelenetben két rajongó tinilány keresi fel, hogy aztán a stúdiójának díszletei között játékos dulakodásba kezdjenek - a folytatás egyértelmű.2. Mechanikus narancs (1971)

A két nő: két statisztalány
A férfi: Malcolm MacDowell

Stanley Kubricknak valószínűleg minden idők egyik legviccesebb filmes édeshármasát köszönhetjük: a Mechanikus narancs annak idején sok más tekintetben is (főleg az erőszakosságával) kiverte a biztosítékot, de ez a szexjelenet sem piskóta - ha az ember lelassítja, elég vad dolgok látszanak benne, nagyon explicit módon. A film agresszív főhőse, Alex egy lemezboltban szedi fel azt a két fiatal lányt, akiket aztán hazavisz, és gyorsítva (nincs rá jobb szó:) megcsinál.


3. Vad vágyak (1998)

A két nő: Denise Richards és Neve Campbell
A férfi: Matt Dillon

Ó, azok a boldog kilencvenes évek, amikor minden bokorban erotikus thrillerek teremtek! A Vad vágyakban két túlfűtött és koraérett gimis lány szemel ki magának egy jóképű tanárt a suliból, csak épp miután kalandba keverednek a felelőtlen tanerővel, erőszakkal vádolják meg. A számos váratlan fordulatban bővelkedő sztorit tovább bonyolítja a szintén sármos nyomozó, aki ugyanúgy nem bírja kivonni magát a lányok hatása alól. Ők pedig ki tudja, mit is akarnak pontosan - de ebben a jelenetben vélhetően egy édeshármast.


4. Amerikai pszichó (2000)

A két nő: Cara Seymour és Krista Sutton
A férfi: Christian Bale

Az Amerikai pszichó főhőse, Patrick Bateman mára a popkultúra egyik ismert alakja: az önimádó és sorozatgyilkossá váló belvárosi bróker figurájában Bret Easton Ellis író (hisz regényadaptációról van szó) valamit nagyon elkapott a kortárs elidegenedésből és a fogyasztói társadalom hőseiből. Patrick Bateman pedig annyira szereti magát, hogy még szex közben is a testét nézegeti a tükörben - ezt a két prostival gondosan megkoreografált hármas alkalmával is bemutatja.


5. Vicky Cristina Barcelona (2008)

A két nő: Scarlett Johansson és Penélope Cruz
A férfi: Javier Bardem

Három nagy sztár egy legendás rendező filmjében, szerelmi háromszög, és végül édeshármas: Woody Allen barcelonai mozijában a sármos spanyol festő elcsábítja a szöszi amerikai diáklányt, de a cseppet neurotikus exfelesége újra feltűnik a színen. Sebaj, a fotós ambíciókkal rendelkező amerikai lánynak még segítségére is lesz a volt nej, a sötétkamra mélyén pedig mindenféle dolgok megtörténhetnek.
Fotó: Terry RichardsonKövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL!Fajok közti erotika a filmvásznon (18+)http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130412-szorakozas-mozi-film-fajok-kozti-erotika-a-filmvasznon.html Tv-románcok, amik a nézők szívét is megdobogtattákhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130416-szerelem-parkapcsolat-szorakozas-tvromancok-amik-a-nezok-szivet-is.html Hullaszag sem állhatja útját a szerelemnekhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130410-mozi-film-szorakozas-hullaszag-sem-allhatja-utjat-a-szerelemnek.html Jeanne Moreau és a szerelmi háromszöghttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130403-film-szorakozas-egy-holgy-parizsban-jeanne-moreau-es-az.html 16 érdekesség a Trónok harcárólhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130329-mozi-szorakozas-film-16-erdekesseg-a-tronok-harcarol.html 5 régi magyar film, amit látnod kellhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130322-mozi-film-szorakozas-5-regi-magyar-film-amit-neked.html