Most már nem írhatjuk, hogy a férjnél lévő Kim Kardashian a barátjától vár gyermeket, az örmény származású valóságshow-sztár és kosárlabdázó férje házasságának ugyanis vége. A bíróság kimondta Kim és Kris válását.

Az első gyermekét váró Kim Kardashian hivatalosan is elvált asszony. A bíróság kimondta a válást. Ahogy a Life.hu korábban megírta, Kim és Kris mindössze 72 napig voltak férj és feleség, a válási procedúra viszont majdnem másfél évig húzódott.

Forrás: AFP
Kim és gyermekének apja, Kanye West

A TMZ hírportál névtelen forrásra hivatkozva azt írja, hogy a volt férj egy árva fityinget sem kapott Kimtől, holott korábban 7 millió dollárra tartott igényt, a perköltséget pedig mindketten maguk fizetik. A bíróság kimondta a válást, de Kim csak akkor lesz hivatalosan is elvált asszony, ha aláírják a papírokat is. A korábbi hírek szerint Kanye West akkor elveszi gyermeke anyját. Kíváncsiak vagyunk, vajon betartja-e az ígéretét.

Kim Kardashian mégis képes jól kinéznihttp://www.life.hu/legytrendi/20130414-kim-kardashian-terhes-valosagshow-sztart-csinos-ruhaban-fotoztak.html Megsértette Katalin hercegnő Kim Kardashianthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130410-kim-kardashian-valosagshowsztar-ajandekot-kuldott-katalin-hercegnonek-aki-nem-reagalt.html Lemeztelenítette hathónapos pocakját Kim Kardashianhttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20130407-kim-kardashian-valosagshow-sztar-megmutatta-meztelen-pocakjat-hat-honapos-terhesen.html Nem szégyelli pluszkilóit Kim Kardashianhttp://www.life.hu/legytrendi/20130328-kim-kardashian-a-varandos-realitysztar-kijelentette-hogy-nem-szegyelli-testet.html Hisztizik a terhessége miatt Kim Kardashianhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130324-az-elkenyeztetett-kim-kardashian-amerikai-valosagshowsztar-hisztizik-terhessege-es-a.html Hangszigetelt szobában szül majd Kim Kardashianhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130321-kim-kardashian-valosagshowsztar-egy-egesz-korhazi-szintet-lefoglalt-gyermeke-szuletesehez.html