Eleged van a sok randizásból és a kiábrándító férfiakból? Itt a megoldás: köss magadnak egyet! Egy sima, egy fordított - és máris kész a tökéletes pasi!

Kreatív és kissé beteges ötlettel állt elő egy holland művésznő. Noortje de Keijzer besokallt a sok randizástól, így inkább úgy döntött, létrehozza ő az ideális férfit, vagyis megköti. Így született meg Artúr, akit párnával tömött ki. Íme:

Forrás: noortjedekeijzer.nl
Artúr, a tökéletes (kötött) férfi

A designer lány szerint a kitömött bábu előnye, hogy a barátaival és a családtagjaival is jól kijön. Azt mondja, hogy Artúr biztosan nem fog az agyára menni, és csalódást sem okoz majd neki. Még hozzá is lehet bújni, ráadásul nem túrja ki az ágyból.

Forrás: noortjedekeijzer.nl
Artúr és teremtője, Noortje

A fiatal lány elmondása szerint azt szerette volna megmutatni, hogy a tökéletes férfi létezik, legalábbis így, legyártva. Úgy véli, már az is nagy szó, ha a magányos nők mosolyognak egy jót ezen az egészen. Egy könyvet is írt a kötött pasikról, benne szemléltető rajzokkal, részletes használati utasítással. Itt egy sokatmondó videó is. Érdemes megnézni! Aztán majd meséljétek el, kedvet kaptatok-e egy kis kötögetéshez!

Lánykérés karra tetoválva - mernél nemet mondani?http://www.life.hu/szeress/20130423-uj-divat-hogy-a-karjukra-tetovaljak-a-ferfiak-hogy-hozzajuk.html Kézen fogva temették el a kolozsvári Rómeó és Júliáthttp://www.life.hu/szeress/20130423-a-kolozsvari-romeo-es-julia-csontvazat-astak-ki-regeszek-a.html Pasik 35 felett - Nem kellenek senkinek?http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130419-szex-szerelem-parkapcsolat-pasik-35-felett-nem-kellenek.html Nem kell Harry herceg a barátnőjénekhttp://www.life.hu/szeress/20130421-harry-herceg-2014ben-mar-hazasodna-de-a-24-eves-baratnoje.html