egyéjszakás kaland szex férfi LifeNight nőcsábász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mikor van okod gyanakodni? A Life.hu segít, hogy azonnal átláss a szitán, ha nőcsábásszal hozott össze az élet.

Találkoztál valakivel. Valakivel, aki nemcsak jóképű, hanem intelligens, szórakoztató és sikeres is. És megnyerő a mosolya. Olyannyira, hogy még a térded is beleremeg, ha rád villantja. Túl vagytok már több randin is, és egyszerűen úgy érzed, ő maga a megtestesült tökéletesség. Valami azonban mégis sántít. Lehet, túl sokat csalódtál vagy csak a női megérzésed súg valamit a háttérből, de úgy érzed, valami nem stimmel. Összegyűjtöttük azokat a jeleket, amik segítségével megállapíthatod, nőcsábásszal van-e dolgod, vagy sem. Ha már 2-3 igaz rá, van okod gyanakodni.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

1. Ha hírneve van

A barátnőid már előre figyelmeztettek, vigyázz vele. Mert hallották már innen-onnan, hogy csak használja a nőket, majd "dolga végeztével" eldobja őket. Persze, van rá esély, hogy épp te fogod megváltoztatni. De ha még így is lesz, szeretnél-e állandóan azon aggodalmaskodni, hogy mikor fog félrelépni?

2. Ha túl gyorsan halad

Csak kapkodod a fejed. Még nem is találkoztál a családjával, nem is ismered a barátait, ő viszont hangoztatja, te vagy álmai nője és egész életében rád várt. Ez mind nagyon jól hangzik, de ilyen rövid idő alatt honnan tudja ezeket? A nőcsábász, ha akar valamit, mindent megtesz a cél érdekében. És mindent megtesz, hogy a lehető leghamarabb az övé legyen.

3. Ha túlzottan romantikus

Egy nő szívéhez könnyen el lehet jutni egy csokor virággal vagy szép ékszerrel. Egy nő szoknyája alá pedig még könnyebben. A nőcsábász gyakorlott hódító, tudja, mi mindent kell megtennie ahhoz, hogy minél hamarabb az ágyába csábíthasson. Ne feledd, a sok ajándék minden esetben valamilyen elvárást jelent...

4. Ha megbámul más nőket

Ha elsétál mellette egy csinos lány, nem tudja megállni, hogy ne nézzen utána. Flörtöl a pincérnővel, szemez a másik asztalnál ülő szépséggel, miközben hagyja, hogy simán végignézd. Áradozik arról, hogy milyen szép vagy, miközben ugyanezt gondolja a mellette elsétáló lányról is. Nem hazudik, a nőcsábásznak minden nő gyönyörű. Csak épp te is a "csapat" része vagy.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

5. Ha túl szép, hogy igaz legyen

Az a kis hang folyamatosan azt súgja, valami nem stimmel. Minden gesztusánál érzed, hogy mesterkélt, és ezt már számtalanszor csinálta korábban. Mégis beadod a derekad, ám a feledhetetlen éjszaka után egy felejthető reggel jön. Míg te a kávéd szürcsölöd és kérdezed, mikor ér rá megint, hirtelen nagyon elfoglalt lesz. Te pedig átkozod magad, amiért nem hallgattál tegnap este arra a kis hangra.

Fotó: Terry Richardson
Fotó: Terry Richardson
Kövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc, vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.